Cevap: Ezel

bence ramizin serdarla bi meselesi var ramiz serdari eskiden taniyor olabilir bakalim ne cikacak

Bu arada dizi reklama girmeden önce

Ramiz Dayı asansörle yukarı çıkıp bir kapıyı çaldı,

sonra kapıyı açan kişiye Selma dedi

dizi reklama girdi.

O sahneyi yanlışlıkla mı koydular diziye acaba :D

Serdar: Ordan bi viski açın kayınbabacığınıza damadın zulasından :D

Bu Serdar'ın konuşmasına bayılıyorum süper gerçekten.

Bu arada dizi reklama girmeden önce

Ramiz Dayı asansörle yukarı çıkıp bir kapıyı çaldı,

sonra kapıyı açan kişiye Selma dedi

dizi reklama girdi.

O sahneyi yanlışlıkla mı koydular diziye acaba :D

Eyşan`ın annesinin adı neydi bilen var mı?

Benim aklıma o geldi. Malum Türk senaristleri. Herkesin herkesle bağlantısı olmalı :)

- bu hafta ezel yok yayınlamayacaklar, seni üzecekler, buna dayanabilecek misin yeğen?

yapımcılara ezel'in annesinden geliyor:

sen ezel'sin, sen diğer diziler gibi değilsin, 3 haftada 1 ara vermessin.

ezel'in annesinden geliyor:

yok seni sevmedim ben. sen git, benim ezel'im gelsin. (arog'a)

-"siz hiç bir sabah uyandığınızda dizinin bu hafta olmayacağını gördünüz mü?"

gördük be eyşanım, gördük.

:D

Eyşan`ın annesinin adı neydi bilen var mı?

Benim aklıma o geldi. Malum Türk senaristleri. Herkesin herkesle bağlantısı olmalı :)

Sen biraz fazla bağlantılı yapmışsın ama:).Eyşan'ın annesi vefat etmişti 2. bölümde,mezarından çıkıp geldi sanırım:).

Ezel'i yayından kaldıracaklarmışşşşşş.

Çünkü yabancı filmlerin senaryolarını çalıyorlarmışşşşş.

Arog denen saçmalığı koymuşlar yerine bu hafta.Arog ımdb sitesinde en kötü 100'e rahat girer hatta ilk 10'u zorlar bu zırvayı güzel birşey diye burnumuza dayamışlar bu hafta. Şimdi Cine5'te Vanilla Sky var izlemeyenler için Arog'dan iyidir tavsiye ederim.

Arog denen saçmalığı koymuşlar yerine bu hafta.Arog ımdb sitesinde en kötü 100'e rahat girer hatta ilk 10'u zorlar bu zırvayı güzel birşey diye burnumuza dayamışlar bu hafta. Şimdi Cine5'te Vanilla Sky var izlemeyenler için Arog'dan iyidir tavsiye ederim.

7.1 almıştır IMDB'de ve komedi filmi için harikulade bir ratingdir bu..

Sen biraz fazla bağlantılı yapmışsın ama:).Eyşan'ın annesi vefat etmişti 2. bölümde,mezarından çıkıp geldi sanırım:).

He ölenlerin aslında ölmediğiyle hiç karşılaşmadık sanki televizyonda :p

Neyse hatırlamıyordum ilk bölümleri ama gene biriyle bağlantılı çıkacağı kesin :)

A.R.O.G (2008) IMBD

User Rating:

7.1/10 3,345 votes

7.1 almıştır IMDB'de ve komedi filmi için harikulade bir ratingdir bu..

Mehmet Ali Erbil'in filmlerinden aşağı kalır yanı yok Cem Yılmaz'ın popülaritesinin yüzüsuyu hörmetine verilmiştir o oylar. Birde biz Türklerin internet üzerindeki oylamalarda yaptıkları malumunuz(bknz. Emre Aydın-mtv). Dünyanın en yüksek oyunu da alsa filmin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bu...

Mehmet Ali Erbil'in filmlerinden aşağı kalır yanı yok Cem Yılmaz'ın popülaritesinin yüzüsuyu hörmetine verilmiştir o oylar. Birde biz Türklerin internet üzerindeki oylamalarda yaptıkları malumunuz(bknz. Emre Aydın-mtv). Dünyanın en yüksek oyunu da alsa filmin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bu...

Kişiden kişiye göre değişir o gerçekler. Zevk ve renk meselesi.

Dizinin sonunu biliyorum,tüm hikayeyi.Kaynak sağlam :)

Geri
Üst Alt