Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: Ezel
Oha lan cengiz neler yapti öyle ezel acisini cikartir bunun finalde
Oha lan cengiz neler yapti öyle ezel acisini cikartir bunun finalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hersey böyle bitmemeliydi. Diyecek bisey bulamiyorum.

Hersey böyle bitmemeliydi. Diyecek bisey bulamiyorum.
Tecavüz olayı cengizin oyunuydu,önce tecavüz edecek daha sonra ezeli sinirlendirip kendisinin evine gelmesini sağlayacak,o arada fırsattan yararlanıp eyşanı öldürecek.Bu sebeple hem tecavüz hem adam öldürme suçları ezelin üzerine kalacak.Yalnız senaristler otopsi olayını sokarlarsa devreye cengiz yakayı ele verir.En başından beri benim de Cengiz'e sempatim vardı ama o tecavüz olayını yapmayacaktın arkadaş. Bu mu lan haysiyetin? Adam gibi git sık 2 tane öldür ne öyle erkekliğe sığmayacak hareketlerde bulunuyosun? Totoş.
Benim dayi oglu da bir komplo düsünmüs. Ezel herkese oyun oynamis, Eysan'i Cengiz'e öldürtmüs, böylece Cengiz hapise girip aradan cikacakmis. Can'da Ezel'e kalacakmis, ve Ezel'in mutlu sonu Bade ile olacakmis.
Böyle bisey olabilir aslinda, bana mantikli geldi.![]()
Cengiz kadar şerefsizini göremedim bu kadar olunur. Bu dizi burada biterse yazacakları senaryonun içine edeyim ben. Haftaya ters köşe bekliyorum, Ezel'in de her zaman olduğu gibi bir planı olmalı, Cengiz ne olursa olsun gebermeli bu işi de Ali Reis yaparsa manidar olur.
Ayrıca şu da var, suçun Ezel'e atılması çok SAÇMA, ulan tecavüz edildiğini hemen neye dayanarak anladılar ? Bıçağı kullanmış diyorlar, parmak izi illaki olacak nasıl eminsiniz lan onun kullandığından. Onu da geçtim bu adamın o saatte orada olmadığını anlayabilmek çok mu ZOR ? Eğer suç Ezel'de kalırsa da aşırı saçma olacak. Umarım bütün olanların mantıklı bir açıklaması vardır.
O değilde Eyşan'ın ölümü de dahil hepsi Ezel'in planı çıkarsa artık ne desem boş.