Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Galatasarayı bu kadar savunmadın be.Mantık hatası olmayan film yoktur varsa da seyir zevki düşüktür muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayı bu kadar savunmadın be.Mantık hatası olmayan film yoktur varsa da seyir zevki düşüktür muhtemelen.
Galatasarayı bu kadar savunmadın be.
O kazuletin olduğu sahneleri silip yükleyen olur ise izler not veririm.İşin ilginç yanı kimi diyor, 5/5 kimi diyor 5/0.
Arkadaş demiş 5/5 ben dedim 5/4 hani desem 5/0 anlayacağım da bunu bende anlamıyorum işte.![]()

O kazuletin olduğu sahneleri silip yükleyen olur ise izler not veririm.
Galatasarayı bu kadar savunmadın be.
Hemen gidip keramettine diom bunlariO zaman git konus onlara
Vurucu tim emaneti olan bu şehri gscyi geri alacakmis de ! De onlara tamammi.?
@Uğur Bulut
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kazuletin olduğu sahneleri silip yükleyen olur ise izler not veririm.
Yarroyu alır anca @Rahmi Y. AslanHemen gidip keramettine diom bunlari
"Vurucu tim emaneti olan bu şehri gscyi geri alacakmis" @Keramettin T
konu neYarroyu alır anca @Rahmi Y. Aslan
Senden bişey alacaklarmışkonu ne
HobaaaaHemen gidip keramettine diom bunlari
"Vurucu tim emaneti olan bu şehri gscyi geri alacakmis" @Keramettin T
cansuya gizliden asiksin gibi. bu nefret bosa degil agabeyO kazuletin olduğu sahneleri silip yükleyen olur ise izler not veririm.
En büyük ...... nefret ile kabarır mış.cansuya gizliden asiksin gibi. bu nefret bosa degil agabey
leyla tugutlu icin ne dusunursun. muthis bir hatun. eminim eysan olmasini isterdinEn büyük ...... nefret ile kabarır mış.
Uğruna dolar on lira yapılacak bir hatun.leyla tugutlu icin ne dusunursun. muthis bir hatun. eminim eysan olmasini isterdin
asik olmamak mumkun degil. ses tonu bile mukemmel. ninni gibi gelir.Uğruna dolar on lira yapılacak bir hatun.
Kedi gibin..asik olmamak mumkun degil. ses tonu bile mukemmel. ninni gibi gelir.
Affedersinde ne istersiniz ki bendenSenden bişey alacaklarmış