Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.813
- 2.893
Bu dizi üzerine yerli dizi izlemedim. Başrol olarak Kenan ve Cansu çok mu iyi oyuncular? Meh. Ama yan karakterler ve senaryonun derinliği diziyi en tepeye çıkarmaya yetiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıyaslamak güç ama şahsiyet ve L&M de birer baş yapıttır.Bu dizi üzerine yerli dizi izlemedim. Başrol olarak Kenan ve Cansu çok mu iyi oyuncular? Meh. Ama yan karakterler ve senaryonun derinliği diziyi en tepeye çıkarmaya yetiyor.
Sonra mı, hiç yakıştıramadım.Ezelden sonra Behzat Ç gelir.
Senaryo olarak Ezel daha iyidi yavSonra mı, hiç yakıştıramadım.
Bu cilve nedir bilmeyen, çenesini her gördüğüm zaman gay olmayı düşündüğüm kazuletin oynadığı dizi Behzat amirin eline su dökemez.
Sonra mı, hiç yakıştıramadım.
Bu cilve nedir bilmeyen, çenesini her gördüğüm zaman gay olmayı düşündüğüm kazuletin oynadığı dizi Behzat amirin eline su dökemez.
Sonra mı, hiç yakıştıramadım.
Cansu Dere.Kazulet dedigin kim
2.bolum bitmek uzere
Sigara almaya cikacagim birazdan
Cansu Dere.
Evet.illa dolgun mu olmalı Kenan Bey.
![]()
Hanımın hatırına yarım sezon dayanabildim.+ Senin adaş da kazulet di, ben bu diziyi konu + baş rol harici olan oyuncu kalitesinden ötürü izlemiştim.
bunu tek basina dizi yapmalari gerek spin off olarakdayiiii işte gerçek kral
![]()
Hanımın hatırına yarım sezon dayanabildim.
Türk dizileri boş boş bakışma ve benzeri sahneleri bırakmadığı sürece izlemem.
Ulen finali söyleyesim geldi.
Vay Eyşan vaaay.Ulen finali söyleyesim geldi.