Cevap: Ezel

off mükemmel bi bölümdü su sekizi sevdim benya keske ölmeseydi kalici olsaydi bu karakter

Sekiz keşke devam etseydi ya adam Terminatör gibiydi:D

vlcsnap2010100501h57m24.jpg

O son sahne neydi öyle ya, tüglerim diken diken oldu. Dizinin senaristine helal olsun, buz gibi donup kaldim son sahnede.

Bu sezon Ezel'in annesinin falan arka planda kalması da iyi oldu. Televizyonu kapıyorum çoğunlukla annesi çıkınca, bu kadar mı bayar bir insan yahu.

[video=youtube;MhzxhMiJs4U]https://www.youtube.com/watch?v=MhzxhMiJs4U[/video]

[video=youtube;0Z9ChJ0WBhE]https://www.youtube.com/watch?v=0Z9ChJ0WBhE[/video]

Iste o mükemmel son sahne.

Kenan harika oyun oynadı !

Bu dizi feci sardı, ilk çıktığından beri sıkı bir Kurtlar Vadisi izleyicisiyimdir, hala da öyleyim ama bu dizi bir başka :) Beni bile değiştirdiyse bakış açımı olay bitmiştir :)

Arkadaslar benmi yanlis hatirliyorum bilmiyorum ama.

Hani gecen sezon son bölümde 6 Ay sonra bir Kumarhane Masasindaydilar orda Ramiz Dayi Tekerlekli sandalyedeydi.

Yeni Sezonda ordan devam etmedi tekrar 6 ay önceye döndü yani Ramiz Dayi sakat kalicak düzelsede.

Dayıyı taa nereden hastaneye yetiştirdiler, sekiz hastanenin içinde ve ayrıca Dayı Ezel'e sekiz'e kesinlikle dokunmaması gerektiğini söylemişken Ezel kılını kıpırdatmadı. Çok saçma.

37 bölümünü 1 haftada izledim.Türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olmuş.Helal olsun.

Bu arada Sekiz Ezel'in karizmayı fena çizdi.Bakalım nasıl düzeltecek :)

37 bölümünü 1 haftada izledim.Türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olmuş.Helal olsun.

Bu arada Sekiz Ezel'in karizmayı fena çizdi.Bakalım nasıl düzeltecek :)

Masallah hocam, 1 haftada 37 bölüm. Ortalama bölüm 1.5 saat olsa; 55.5 saat. Iyimis. :D

Izleyen arkadaslar, güzelmiydi bölüm?

Temmuz geri dönmüş lan.Joker havası vardı o elemanda.İyi olmuş dönmesi.:asd:

Geri
Üst Alt