Cevap: Ezel

eyşan'ın görünmediği bölümler daha heyecanlı geçiyor,2 bölümdür tempo biraz düştü bence,ama toparlanacağına inanıyorum

Sezon finalindeki son sahneyle bütün dizinin icine ettiler bence. Hic heycan kalmadi, cünkü hic birinin ölmeyecegini biliyoruz.

Haffif yörüngeden çıkıyor dizi ey senaristler toplanın silkinin kendinize gelin olm seviyoruz ezeli

Not: Ne olur ezelin anasını başkası canlandırsın kadının oyunculuğunu hakkaten beğenmiyorum veya ölsün baba hem kör nasıl hem temizlik hem yemek ütü filan yapıyor o da ayrı tezatta neyse...

bu haftaki bölüm cok kötüydü bu sene fazla zevk alamiyorum sadece ramiz dayi nin genclik sahneleri güzel umarim bir an önce toparlar

kimin kime ne yaptığı belli değil:D

şimdi geçen sezon finalindeki sahneye bi daha nasıl gelicekler lan..

Eyşan hala Ezel'in tarafında

Cengiz de Ezel'in yanında gibi ama değil artık aslında.

Ali-Dayı ile ortak Ezel de Cengiz'in ruh haline göre hem onu kullanacak KENAN BİRKAN HAKKINDA tüyolar almak için hem de bilerek ona bazı tüyolar verecek kendi hakkında ki KENAN Birkan uyanmnasın bu duruma.

mükemmel bölümdü yahu ezelin kardesi öldü galiba bundan sonra ezel acimasiz biri olacak gibime geliyor

80564065.jpg

Mert öldü lan. :sad007: :sad007: :sad007: :sad007: :sad007: :sad007:

Muhteşem bölümdü,dizi 2 bölümdür süper gidiyor.Hele Kenan İmirzalıoğlu nasıl bir oyunculuktur o arkadaş,ezelin annesiyle konuştuğu sahnede gözlerim doldu yemin ediyorum :o

Hain kim harbiden ya..Reklam arası girdi başka kanala takıldım bi açtım yarışma var :)

Geri
Üst Alt