Cevap: Ezel

Ulan kundaktaki bebeni sseni seven karını bırakıp ta pavyon yosmasına gitmek erkeklik mi lan :mad: Ezel aklına turp sıkayım bunları bi bilsen hala dayıyı severmiydin acaba. Kenan birkanın yerinde olsam çıkar en başından anlatırım bunları. Kenan reyis öldür şu dayıyı

Ulan kundaktaki bebeni sseni seven karını bırakıp ta pavyon yosmasına gitmek erkeklik mi lan :mad: Ezel aklına turp sıkayım bunları bi bilsen hala dayıyı severmiydin acaba. Kenan birkanın yerinde olsam çıkar en başından anlatırım bunları. Kenan reyis öldür şu dayıyı

ramizin_gencligi_herkesin_dilinde_1.jpg

Sakin ol çocuk..

kenan-birkan-li-ezel-yeni-bolum-fragmani.jpg

Arkandayız reyis... Ezeli nasıl intikamında desteklediysek sana da destek veriyoruz kenan baba:D

Dizi eski tadından uzaklaştı.Geçmiş zamanda yaşanan olaylar olmasa iyice izlenmez hale gelecek.Bir atak bekliyoruz Ezel'den.Tıpki kurtlar vadisi gibi.

Ali kaptaaan

daha ne olmalı ki bence iyi olaylar filan heyecan veriyor hala

Ne bileyim önceden filmin son sahneleri böyle bitmiyordu.Daha önceki bölümleri daha heyecanlı gibi geldi.

Bu arada şu 1970'li yıllarda geçen olayların bir filmi çıksa güzel olur.Oradaki oynayan elemanlar sağlam iş çıkarıyorlar.

Ne bileyim önceden filmin son sahneleri böyle bitmiyordu.Daha önceki bölümleri daha heyecanlı gibi geldi.

Bu arada şu 1970'li yıllarda geçen olayların bir filmi çıksa güzel olur.Oradaki oynayan elemanlar sağlam iş çıkarıyorlar.
:yenieek:

[video=youtube;HKZI48GFpWA]https://www.youtube.com/watch?v=HKZI48GFpWA&feature=related[/video]

Adam reis beyler. Yanındayız kenan reis, al intikamını.

sakin ol sampiyon. senaryo, rol, oyunculuk, dizi falan filan yani.

Ben bu diziyi ne zamandır izlemek istiyordum ama kısmet bu haftadaymış.5 günde tam 12 bölüm izledim.Az önce 12.Bölümü bitirdim.Uyuşturucu gibi bağladı beni.Umarım böyle devam eder.

N'olmuş burda ya Kenan falan,forza Dayı ulan! :)

bu dizide en sevdiğim kısımlardan biri mutlak kötü-iyi olmaması.hepsinin yanlışları doğruları var.dayı selmaya gitti de.satmadı kenanı.senle olamam dedi.kenana yapamam bunu dedi.daha ne desin be..

Geri
Üst Alt