Cevap: Ezel

Muhtesem ötesi bir bölümdü. Alinin Babasinin yanina geldigi ve hele hele cocugu vurdugu sahne olaganüstüydü.

[video=youtube;md9ZoOn1C6I]https://www.youtube.com/watch?v=md9ZoOn1C6I&feature=player_profilepage[/video]

[video=youtube;jWBSqbejyAs]https://www.youtube.com/watch?v=jWBSqbejyAs&feature=related[/video]

Sezon başında izlediğimde bir hata gözüme çarpmıştı, buraya koymak bugüne kısmetmiş. Ezel tren garına doğru koşuyor, üzerinde tişört var ceket yok, gara geldiğinde üzerinde ceket var. :o

2e6hhcj.jpg

1oq3ph.jpg

Yahu garip olan bir durum var o zaman. Kenan, ne yapılacaksa yap dedi orada o tip bir şey söylemedi. Cengiz ise kafasındakini uyguladı. Dur bakalım belki bir şeyler açığa kavuşur derken bölüm bitti.

Spoiler vermeyin:( son 3 bölümü izleyemedim, off çok uzun...

Olayların iç yüzü hala açığa çıkmadı ben hala sallama taraftarı değilim. Ramiz büyük kazık attı ama devamında olanlar da var. Kenan'ın Ramiz'in çocuklarını öldürmesi gibi. Durun bakalım hala bir çok şey muamma.

Olayların iç yüzü hala açığa çıkmadı ben hala sallama taraftarı değilim. Ramiz büyük kazık attı ama devamında olanlar da var. Kenan'ın Ramiz'in çocuklarını öldürmesi gibi. Durun bakalım hala bir çok şey muamma.
Ben Kenan'ın yerinde olsaydım alayını temizlerdim.

Senaryo dostum naparsın. Kesinlikle Ramiz'in yaptığı affedilecek bir durum değil ona katılıyorumda devamında neler olduğunu da çok merak ediyorum. Ters köşe olmamız lazım bazı konularda. :)

Senaryo dostum naparsın. Kesinlikle Ramiz'in yaptığı affedilecek bir durum değil ona katılıyorumda devamında neler olduğunu da çok merak ediyorum. Ters köşe olmamız lazım bazı konularda. :)
Ben her zaman kötü adamların yanında olmuşumdur, hele ki Kenan Birkan gibi davasında haklı bir kötü adamın neferiyim :)

cogu dizide ne olacagini tahmin edilebiliyor.Ezel bu yonden farkli.Her bolumde ilginc seyler ortaya cikiyor.

Geri
Üst Alt