Cevap: Ezel

Ben bilmem orasını da 1.5 sezondur artist artist elimi sallasam 50 si modunda takılan hatun nasıl oldu da bu hale geldi? Kaçan kovalanır mesajını empoze etmek için bu kadar kasmamaları lazımdı. :D

sezon finali için bir önerim var;

behzat amirim gelip, ercüment çözer'in kenan'la bir alakasını bulur ve ikisini birden hapse atar.

sonra eyşan'ı yeteneksizlikten, şebnem'i karaktersizlikten, temmuz'u converseleri yüzünden, ali'yi sığırlığından, cengiz'i herhangi bir sebepten, azad'ı ali gibi bir sığıra kör kütük aşık olduğundan, veeee ezel'i dangalaklıktan dolayı içeri atar. sonra harun bade'ye bakıp "yirim ben bunu la" der. ramiz selma'yı adam akıllı döverken, akbaba gelip "durun la siz benim anam babamsınız, kriminal olarak çözdüm işi" der. son sahnede hayalet, feride'nin kenan'ın halası olduğunu öğrenip kahrolur.

en sonunda behzat amirim ve ekibi ankara'da pavyona gider çılgınca eğlenirler.

Ekşiden.

Biran hayal ettim de negzel olurmuş la.:D

Badeyle ezel zorlanmadan yakismayan ciftler top 5'i diye dangalak bi liste yapsan zirveyi zorlar. Dizideki tek iyi kadin oyuncu Sebnemin de Sincap oldugunu butun istanbul ogrendi hala daha nasil fink atiyor ezelgillerle o da sacma. Cengiz her zamanki gibi dizinin izlenme sebebi. Ali abartili; azat, azat, azat. Yeter be, elinin koru, zikkimin dibi azat. Azad da sabah kurtaj oluyordu, aksam bebegi oluyor diye feryat figan. Allahin ergeni zaten istemiyordun, kicindan kan akinca analikmi geldi birden. Koskoca intikamin sebebi selmaysa da tukureyim o intikama. Birde ezelin oglu kocaagizli can. Icimdeki cocuk sevgisini alip goturuyor bu velet. Agzinin ustune terligi yapistirasim geliyor.

Neyse, daraldim, poffff :ays:

Badeyle ezel zorlanmadan yakismayan ciftler top 5'i diye dangalak bi liste yapsan zirveyi zorlar. Dizideki tek iyi kadin oyuncu Sebnemin de Sincap oldugunu butun istanbul ogrendi hala daha nasil fink atiyor ezelgillerle o da sacma. Cengiz her zamanki gibi dizinin izlenme sebebi. Ali abartili; azat, azat, azat. Yeter be, elinin koru, zikkimin dibi azat. Azad da sabah kurtaj oluyordu, aksam bebegi oluyor diye feryat figan. Allahin ergeni zaten istemiyordun, kicindan kan akinca analikmi geldi birden. Koskoca intikamin sebebi selmaysa da tukureyim o intikama. Birde ezelin oglu kocaagizli can. Icimdeki cocuk sevgisini alip goturuyor bu velet. Agzinin ustune terligi yapistirasim geliyor.

Neyse, daraldim, poffff :ays:

Aysel nasıl bir ruh halindesin anlamak güç :) İroni olmalı zaten şu boldladığım kısım.

Ne işin var o zaman burda kafayı mı yedin burda bu dizi konuşuluyor bakmayıver izlemediysen, sen varsın diye yazmayacak mı kimse şimdi?

Tövbe estağfirullah...

:)))))))

Size ne okkesduzcu? Daha izlememis ama canı sıkılmıs buraya ugramıs, yazmayin filan demek istemis. Takip ettigim kadariyla gayet kafasi yerinde mesajlar yazar ayrica. Olay var sanki. Alt tarafi zottiribok dizi. Pofff

:ays:

Size ne okkesduzcu? Daha izlememis ama canı sıkılmıs buraya ugramıs, yazmayin filan demek istemis. Takip ettigim kadariyla gayet kafasi yerinde mesajlar yazar ayrica. Olay var sanki. Alt tarafi zottiribok dizi. Pofff

Eski sevgilin Ezel'de oynuyo,o yüzden bu kadar nefret ediyosun. Doğru bildim dimi? Evet. Haklıyım.

Erken mi içmeye başladınız yoksa başka bir derdiniz mi var?:)

Hain ezel beyler. :D

Ne gezer onda o çap? Hain dediginde de bi sıfat vardır. Bu kadar kararsiz bi adam gormedim. Bi insanin basina o kadar iş acan bi kadına sarıla bilmesi icin şizofren olması lazım. Hapishanelerde sürün, ananın kıytırık yüzügünü bulmak icin elini bokun icine sok, bilmem ne, hala daha eysan yardim, tesekkur icin sarilmalar, bıdıbıdı. Insan azıcık Cengize bakar ibret alır ama yok, ezelde umut yok, sıfır. Pofff

:ays::ays::ays:

Cansu dere için ölürüm, ezelin eyşan için yaptıkları ne ki. :D

Ne gezer onda o çap? Hain dediginde de bi sıfat vardır. Bu kadar kararsiz bi adam gormedim. Bi insanin basina o kadar iş acan bi kadına sarıla bilmesi icin şizofren olması lazım. Hapishanelerde sürün, ananın kıytırık yüzügünü bulmak icin elini bokun icine sok, bilmem ne, hala daha eysan yardim, tesekkur icin sarilmalar, bıdıbıdı. Insan azıcık Cengize bakar ibret alır ama yok, ezelde umut yok, sıfır. Pofff

:ays::ays::ays:

Kiz ayrintilari bile ezberlemis beyler.

Geri
Üst Alt