Cevap: Ezel

Ee şimdi ne olacak, her bişey ortaya çıktı.

İntikam ala ala bitirecekler diziyi.

Çatışmada bi ara Ezel'e de kurşun isabet etti, öldü sandım.

Dizi Lale Devri'ne dönüyordu.

Şu diziye o kadar hayrandım ki bir anda mahvoldu herşey. Almayacaklardı şu Barmeid kadını ismini bile bilmem ama fena gıcığım. Eyşan filan iyiydi çıtayı bi anda düşürdüler. Hayır kadından da ayrı tiksiniyorum ulan ismi aklıma gelmedi şimdi:mad:

Kenan Birkan davasında haklı diyordum, hala da haklı ama suç oranını yüzde 50 - 50 olarak ayarladım. Kenan'da da suç var, Ramiz'de de. Ayakta kalan kazansın :)

[video=youtube;A4ipBIZIB8k]https://www.youtube.com/watch?v=A4ipBIZIB8k[/video]

cok güzel bölüm olacak gibi

bu bade apacisini niye diziye aldilarki? kalite yavas yavas düsüyor.

Fragman dehşet-ül vahşet. Umarım son iki bölümü unutturacak müthiş bir bölüm olur.

bu bade apacisini niye diziye aldilarki? kalite yavas yavas düsüyor.

Bade kaliteyi cok düsürdü gercektende. Ama bir kac kez daha oldu. 1-2 bölüm kötü oluyor ama ondan sonra bir bölüm oluyor ki, müthis. Bu bölümde öyle olacak gibi.

323841346484.jpg

Yine saat 22'de.

Bence 90 dakikası bitti, uzatmaları oynuyor ısrarla.

Artık ezel'de dandik sayılır. Bir kaç bölüm içinde toparlamazlarsa dandik bir dizi olarak hafızamda kalacak.

Dizinin içine ettiler artık.

Katılıyorum,önceki bölümlerinde bir heyecan vardı,farklılık vardı.Heyecan,sır,entrika,aksiyon,edebiyat,komplo,oyun...ne ararsan vardı.Şimdi mafya dizisi oldu.Önceden Ezel başlasın diye günleri çekerdik.Şimdi ne zaman biter acaba diyoruz.Bir dizimiz vardı onu da yediler.

reytingler de berbat artik erken bile bitirebilirler ezeli

güzelim Ezel'in içine ettiler resmen saçma sapan bir dizi oldu..

Geri
Üst Alt