Cevap: Ezel

Ramiz, Kenan'ın yedi sülalesini dilimlerken iyiydi. Karı kız davasına olacak şey değil bunlar :) Kenan haklı dostlar, aldı intikamını ama anlamadığım şu. Kenan bırakın dediğinde anladı mı Ramiz'in gidici olduğunu.

Dayı'nın ölümü efsane olmalıydı. Senarist yorulmuş.

dayi.jpg

dayi1.jpg

Ezel'in yönetmeni V for Vendetta hayranı çıktı klasik müzik, ağır çekim aksiyon sahneleri, "neden ölmüyorsun" repliği falan sanki Hindistandayız anasını satayım..

Fikirler kurşun geçirmezdir yeğeeeeeeeeeeennnn ! demediği kaldı :asd:

Bu Kerpiç Ali, Tefo falan çok pasifize oldular. Eskiden mermiye ilk atlayan bunlar olurdu.

Dayi'nin beyin ölümü gerceklesti.

Yeni dayı Ezel olmuş,

zaten mazisinde de vardı bi Kabadayı lık.

Kenan'ın kızını merak ettim şimdi :o

ramiz dayı öldi mu, ıssız ezel kaldi mu, kenan öçin aldi mu, emdi yürek yırtılur.

Bence Kenan'ın kızı bu değil, Ramiz Dayı asla öğrenmemesi için bu kızı Kenan'ın önüne attı.

Ramiz Dayı'nın kızı aslında Kenan'ın kızı, yani Azad.

Dünkü bölüm fenaymıs yeni izleyebildim filmin ana fikri karı yolu b.k yolu:D

Ben mi çok duygusalım yoksa herkes olayı JB'ye bağlama peşinde mi anlamadım... Dayı öldü be, ağladım ulan final sahnesinde...

[video=youtube;I3MxpMeCfy0]https://www.youtube.com/watch?v=I3MxpMeCfy0[/video]

herkes öldürür sevdiğini, ama herkes öldürdü diye ölmez

hoşçakal dayı

[video=youtube;nA0GiWLxbF0]https://www.youtube.com/watch?v=nA0GiWLxbF0[/video]

Bekliceksiniz. Arabada, yatakta, her yerde benden korkucaksiniz. çünkü artik korku evinizden içeri giriyor. Az önce gördügünüz sandiginiz o çaresiz adamin öfkesi degil, herseyi kuran, herseyi planliyan ezelin öfkesi. Iki çapulcuyu bir çirpida öldüren adamin degil, istediginde hepinize ulasabilen bir adamin öfkesi. Dayimi öldürdünüz, bende teker teker hepinizi öldürecem ..

Geri
Üst Alt