Cevap: Ezel

Su zamana kadar izledigim en iyi Turk dizisiydi.Emegi gecenlere tesekkurler..

Kenan yeni sezonda yeni diziyle donecegi soyleniyor. Ingiliz Kemal mis hatta dizinin ismi

Kenan ın ölüğü bölümden sonraki bölümü izleyemedim

Ali babalığı bıraktımı,saç sapan arabalara felan biniyordu,sonraki bölümde hiç rajon kesmedi

sadece "mükemmel bir cinayet" bölümünü izleyen bir kişi ezelin diğer dizilerden farklı olduğunu çok net anlar.

[video=youtube;qzdPmayRfqE]https://www.youtube.com/watch?v=qzdPmayRfqE&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

ulan yine izledim,yine gözlerim doldu.alinin şu "abimm" deyişi beni bitiriyor ya:sad007::sad007::sad007:

Yalniz dizinin sonunda kenan'in kizi ve bir bolumde ezelle bir kadin bulusmustu hatta 2-3 saniye yuzunu gostermisti kadinin. Bu ikisini unuttular sanirim:)

hatirlamayanlar icin kenanin kizi

Diger kadinin resmini bulamadim

Ben bir sinema filmi bekliyorum acikcasi. Bu son kisimi aydinlatmak icin.

Sana şu yorumu yazarken ağlıcam nerdeyse :D

Çok dokandı la :(

Finale gelince,içerdeki Ezel

Ama niye kendini oraya kapadı,onca sene,anasından babasından çocuğundan uzak kaldı

Fikri olan varmı

O yüzükte içtiği şey sadece Ömer'i öldürecek birşeydir belki, yani hafızayla ilgili birşey olabilir. Onu dayıdan almıştı sanırım, yani dayı son bir iyilik yapıp Eyşan'la birlikte Ömer'i de öldürdü bir nevi...

Bilemiyorum tabi ama bir forumda okumuştum buna benzer bişey. Ayrıca dizi hakikaten en iyi türk dizisi denilebilecek kalitede bir diziydi ki bence öyleydi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bunun üzerine bir de sinema filmi bekliyorum ki kesin yapacaklar bence bu kadar tutulan ve en iyi dizi denilebilen bir dizinin sinema filmi çok izlenir.

Ezel dizisi aslında biraz bilim kurgu gibi, hikaye biraz da olsa gerçek dışı.

Fakat herşeye rağmen Ezel yabancı bi dizi olsaydı eminim şimdiye kadar herkes tarafından bir Lost muamelesi görürdü.

İlah yapılırdı.

İzlemeyip sırf bok atmak için konuşanlar var.

Bence muhteşem bir senaryoya sahipti.

Kenan'ın öldüğü bölümden sonra daha iyi bir final nasıl olabilir ki diyordum, oldu.

Ayrıca Fenerde bekleyen kişi Ömer'di ve dizinin ucunu belki bir sinema filmi çekmek için açık bırakmış olabilirler.

Ama yinede herşeyi tadında bırakmak lazım.

Yalniz dizinin sonunda kenan'in kizi ve bir bolumde ezelle bir kadin bulusmustu hatta 2-3 saniye yuzunu gostermisti kadinin. Bu ikisini unuttular sanirim:)

Panpito bu kızın konusu iyi işlendi de, diğerini baya unuttular. sadece finalde bahsettiler ''Aylin falanca dosyaları Azad'a verdi'' muhabbetiyle.

vlcsnap-2011-06-21-20h27m33s172.jpg

vlcsnap-2011-06-21-20h43m04s7.jpg

vlcsnap-2011-06-21-20h41m55s79.jpg

Cok güzel resimler cikti. Ben birtanesini arka plan yaptim, süper oldu. :D

1825.jpg

Diger kiz bu.

vlcsnap-2011-06-22-02h22m30s80.jpg

68. Bölüm

Eysan ve Kenan'in dügünü. Aylin, Eysan'a giyinirken yardim ediyor.

vlcsnap-2011-06-22-02h23m36s34.jpg

1. Bölüm

Aylin, Eysan'i karsiliyor ve ona yeni müsterileri(Ezel) hakkinda bir kac bilgi veriyor.

Aylin, Eysan'in asistani beyler. :D Ama gerisini ben pek anlamadim.

vlcsnap-2011-06-22-02h22m30s80.jpg

68. Bölüm

Eysan ve Kenan'in dügünü. Aylin, Eysan'a giyinirken yardim ediyor.

vlcsnap-2011-06-22-02h23m36s34.jpg

1. Bölüm

Aylin, Eysan'i karsiliyor ve ona yeni müsterileri(Ezel) hakkinda bir kac bilgi veriyor.

Aylin, Eysan'in asistani beyler. :D Ama gerisini ben pek anlamadim.

Bu hayatı bitirmek için bin nedenin olsa yeğen, gene takmayacaksın o yüzüğü.

Ama, bir sonrakine başlamak için, tek bir nedenin varsa bile, tek bir nedenin, takacaksın o yüzüğü parmağına.

Her şeye rağmen, her şey bittiğinde, Ezel aşkın kazanacağını, adaletin yerini bulacağını zannediyordu. Ama mutlu sonlar, hikayelere mahsus.

Benim anlattığım hikaye çoktan bitti. Sonrasında yaşananlar hiç olmadı. Çünkü gerçek hayatta, ölüler bizlerle konuşmaz. Aşk intikamdan güçlü değildir.

Her şeyi affedecek güçte arkadaşlıklar yoktur yaşadığımız yerlerde. Gerçek hayatta, babalar ve oğullar ölümü yenip kavuşamazlar birbirlerine.

Kavuşabilirler mi?

Bence de Ezel'in hayatını bitirmek için bir çok nedeni olmasına rağmen takmadı yüzüğü. Ömer Eyşan'ı, Ezel Bade'yi sevdi. Bade'ye vedada planlarını anlatmıştı. Yeni bir hayata başlamak için tek nedeni Ömer'in Eyşan'a kavuşmasıydı. Bu yüzden tozu içti ve hafızasını kaybederek Ömer'i öldürdü. Sonunda da Cengiz'in değil kendi oğluna kavuştu.

Ezel dizisi aslında biraz bilim kurgu gibi, hikaye biraz da olsa gerçek dışı.

Fakat herşeye rağmen Ezel yabancı bi dizi olsaydı eminim şimdiye kadar herkes tarafından bir Lost muamelesi görürdü.

İlah yapılırdı.

İzlemeyip sırf bok atmak için konuşanlar var.

Bence muhteşem bir senaryoya sahipti.

Kenan'ın öldüğü bölümden sonra daha iyi bir final nasıl olabilir ki diyordum, oldu.

Ayrıca Fenerde bekleyen kişi Ömer'di ve dizinin ucunu belki bir sinema filmi çekmek için açık bırakmış olabilirler.

Ama yinede herşeyi tadında bırakmak lazım.

Lost'un her bölümünü izledim. Son sezon saçmalamaya başlayınca bende kayış koptu saydım,sövdüm kapattım beğenmediğim bölümünü. Hatta finalinde sinirim tavan yaptı. Ezel yabancı olsun, yerli olsun fark yok. Ben Ezel'i ilk sezon izledim ve 2. sezonda bıraktım. Mantığıma sığmıyor oradaki bazı olaylar. Adam, adama kazık atıyor bir bölüm sonra hepsinde balık hafızası unutuyorlar. Senaryosu gerçek hayatın içinde geçiyor hesapta ama olaylar abzürde bağlıyor. Kenan İmirzalıoğlu iyi aktör ama bu tip diziler yerine sinema filmi çekmeli.

Bence güzel final oldu. Yalnız bu sonlara alışık değiliz henüz.

Anladığım kadarıyla Dayının dediği; bundan sonra anlattıklarım hiç yaşanmadı diyerek mutlu son bekleyenlere alternatif olarak yapılandı. Final Ezel'in öldüğü zaman trende bitti. Bence güzel de bitti.

Su zamana kadar izledigim en iyi Turk dizisiydi.Emegi gecenlere tesekkurler..

Kenan yeni sezonda yeni diziyle donecegi soyleniyor. Ingiliz Kemal mis hatta dizinin ismi

Aynen. Gercek bir hikaye'ye donusturulecek o dizi. İngiliz Kemal

Cansu Dere'nin bu dizi'de oynamasi bekleniyordu ama Behcat C'ye gecmis, kotu oldu bu.

Geri
Üst Alt