Cevap: Ezel

show tv de izlenen tek bi dizi var ezel onuda atv ye kaptirmislar

simdi pazartesi ezel atv de anlasilan

Umarım kalitede bir değişiklik olmaz.

ATV'deki ilk bölümünde ilginç şeyler oluyor. Tanıtımını gördüm şimdi. Ali kağıtlara bakıyor :) Merak ettim şimdi ,karışık biraz...

Kenan İmirzalıoğlu hayranlarına duyurulur Cumartesi saat 21:00 de GSTV deki Bizim Dükkan adlı programa konuk oluyor baya keyifli bir program olmuş izlemenizi tavsiye ederim:)

Adı da değişiyor

Ekranlarda adeta bir fenomen haline gelen Ezel'in kanalı gibi adı da değişiyor

Milyonları televizyon başına kitleyen, ekranlarda adeta bir fenomen haline gelen Ezel'den bir sürpriz daha...

Show TV'den atv'ye geçen 'Ezel' dizisinin ismi de değişiyor. Dizinin yeni isminde Kurtlar Vadisi Pusu örneğinde olduğu gibi Ezel'in yanına bir takı eklenecek. Dizinin 25 Ocak'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Atv de reklamını gördüm adı aynıydı.

İlginç ya benim tahminim Ezel'i çözmeleri 30-40.bölümlere varır diyeydi fakat çok erkenden gelişiyor olaylar film uzun sürmeyecek galiba, Ezel'i öğrendikten sonra millet ne esprisi kalır filmin extradan bir 10 bölüm daha belki olur o kadar zaten filmin heyecanı intikam olaylarıydı sanırım kısa olacak film baya.

"Ezel'den G.Saraylıyım"

Galatasaray TV'de Melisa Çizmeci'nin sunduğu, her hafta sanat, spor, siyaset ve iş dünyasının en renkli isimlerini en keyifli sohbetleriyle evlerinize konuk eden Bizim Dükkan, bu hafta Türkiye'yi ekrana bağlayan Ezel dizisinin Ezel'i Kenan İmirzalıoğlu'nu ağırlıyor.

‘Ezel'den beri Galatasaraylıyım' diyen İmirzalıoğlu'nun sarı kırmızılı renklere olan aşkını, Ezel dizisiyle ilgili detayları, Galatasaraylı futbolcuların yorumlarını ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını Bizim Dükkan'da bulacaksınız.

Sürprizlerle dolu programda ayrıca Ezel dizisi ve filmlerinden görüntüleri de izleyeceksiniz.

Bizim dükkan Cumartesi 21.00'de Galatasaray Tv'de...

her bölümü ayrı bir olay birde dizinin her bölümü 1.5 saat den fazla sürüyo bu da ayrı bir ayrıntı:))

3-4 Bölüme her şey öğrenilir gibi görünüyor :D

Kısa sürecek galiba Ezel kaseti alıyor ve ailesine doğru geçiş yapıyor yeni bölümde fragmanda gördüğümüz kadarıyla. Bakalım nasıl olacak. Fakat dayı gene bombayı patlattı o mezarlık sahnesi olağanüstüydü :) .

Evet benzer müzik var benimde dikkatimi cekmişti:D

Diziyi netten izlemek daha güzel oluyor valla bitirdim şimdi muthiş bi bölümdü daha güzelleri bizi bekliyor atv yazısına alısmak biraz zor olucak:)

Geri
Üst Alt