Ezequiel Fernandez, Al Qadsiah'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000097855.jpg

Al Qadsiah, 20 milyon euro'luk serbest kalma maddesini ödeyerek Ezequiel Fernandez'i kadrosuna katmaya yakın. (Fabrizio Romano)

20 bonservis 3 yilliksa yönetime soverim.

Sara’dan çok buna ihtiyacımız vardı. İkisi beraber harika olurdu.

Bu iş ilk başladığında genel olarak 30 yaş üstü oyuncular arap takımlarına gidiyordu. Belli bir kariyer yapanlar.

Şimdi ise 20 küsur yaşlardaki genç oyuncular iyi bir takım (avrupa'da) yapmadan arabistana gidiyor.

Kimbilir kaç para maaş verip adamların aklını çeliyorlar. Bu araplarla maaş olarak baş edilmez.

İşi bilene yaptıracaksın. Araplar bu işleri bilmez. Bilene yaptırıyorlar. Bizden çok daha profesyonelce hareket ediyorlar. Şu anda dünyada futbolda en geri kalmış ülke, Safi isim diye adam getiren Türkiye kaldı

önceden bu tarz adamları 8-9 a çok rahat alırdık.

piyasa çok değişti. futbol takımları kurumsallaştı kapitalizm karşısında bizim gibi taraftar takımları zor durumda.

yallah tazyik arabistana

İşi bilene yaptıracaksın. Araplar bu işleri bilmez. Bilene yaptırıyorlar. Bizden çok daha profesyonelce hareket ediyorlar. Şu anda dünyada en geri kalmış ülke, Safi isim diye adam getiren Türkiye kaldı

Adamlarda para kaynağı limitsiz gibi bir şey. Bu gibi proje arap takımlarını krallık destekliyor. Bonservisler bir yere kadar çok ciddi maaş veriyorlar. 10-15 milyondan aşağıya maaşa gitmemiştir. Bu paraları değil Türkiye'den avrupadan bir çok ülke ve takım ödeyemez.

Uefa'nın konuya el atması lazım ama nasıl bir kurum olduğu belli. Rüşvetin alası orada dönüyordur.

Ben bir kaç seneye arap takımlarını wildcard gibi bir kontenjan ile cl sahnesinde görürsek şaşırmam doğrusu.

Adamlarda para kaynağı limitsiz gibi bir şey. Bu gibi proje arap takımlarını krallık destekliyor. Bonservisler bir yere kadar çok ciddi maaş veriyorlar. 10-15 milyondan aşağıya maaşa gitmemiştir. Bu paraları değil Türkiye'den avrupadan bir çok ülke ve takım ödeyemez.

Uefa'nın konuya el atması lazım ama nasıl bir kurum olduğu belli. Rüşvetin alası orada dönüyordur.

Ben bir kaç seneye arap takımlarını wildcard gibi bir kontenjan ile cl sahnesinde görürsek şaşırmam doğrusu.
Evet, talepleri var bu yönde. Dünyanın ve diğer herşeyin merkezi batı. Araplar istedikleri kadar para salsınlar. Futbolun merkezi olamazlar. Arabistan’da top bile oynanmaz. İdman yapılmaz. İklimi müsait değil. İnsanı değil.

Evet, talepleri var bu yönde. Dünyanın ve diğer herşeyin merkezi batı. Araplar istedikleri kadar para salsınlar. Futbolun merkezi olamazlar. Arabistan’da top bile oynanmaz. İdman yapılmaz. İklimi müsait değil. İnsanı değil.

Ben Umman'da Enka ile bir proje de çalıştım. Sahaya çıkıp tur attıktan sonra ofise dönmeden önce duş alıp öyle geçiyordum. Dediğiniz gibi iklimi çok sıkıntı. Yaşamayan bilemez.

Ama düşünün tüm bunlara rağmen ne paralar veriyorlar ki futbolcuların aklını çeliyorlar. Eskiden ortalama bir yaş üzeri futbolcular giderken şimdi genç oyuncularda tercih etmeye başladı.

Geri
Üst Alt