Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 67.990
- 35.142
- 3.758
Kafasız bir futbolcu daha ömrünü curutmeye Arap collerine bu yaşta giden adam dan bi bok olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef futbola darbe vuruyorlar. Sağladıkları paralar bir katkı sunmuyor. Sadece çölde vakit geçirmenin bedeli olarak kalıyor. Futbolun kalitesine katkıları olmadığı sürece boş iş. Onlar için bunun anlamı mesaj vermek. Bakın sizin en büyük eğlencenizi satın alıyoruz. Biz işletiyoruz. Gerekirse 10 kat veririz mesajı veriyorlar.Ben Umman'da Enka ile bir proje de çalıştım. Sahaya çıkıp tur attıktan sonra ofise dönmeden önce duş alıp öyle geçiyordum. Dediğiniz gibi iklimi çok sıkıntı. Yaşamayan bilemez.
Ama düşünün tüm bunlara rağmen ne paralar veriyorlar ki futbolcuların aklını çeliyorlar. Eskiden ortalama bir yaş üzeri futbolcular giderken şimdi genç oyuncularda tercih etmeye başladı.
Adamlar artık boş oyuncuları almıyorlar. Sanchez’i sat bak nasıl alırlar. İş bilen menajerleri, SD’leri var adamların. Biz alıyoruz boş adamları rüyasında göremeyeceği maaşa. Zaha’yı bedava göndersen o parayı veren Arap takımı çıkmıyor.adulkerim denen boş stoperi de alın lan
Ondan mı Maximin’e 100 m euro harcayıp şimdi 8 m euroya yolladılar?Adamlar artık boş oyuncuları almıyorlar. Sanchez’i sat bak nasıl alırlar. İş bilen menajerleri, SD’leri var adamların. Biz alıyoruz boş adamları rüyasında göremeyeceği maaşa. Zaha’yı bedava göndersen o parayı veren Arap takımı çıkmıyor.
Yes, cunku serbest kalma bedelini oduyorlar.Taksit yok demi tek cekim :d
Biz gegiremezdik tek kalemde sanirim knk.Yes, cunku serbest kalma bedelini oduyorlar.
Tabi ki, bizde oyle nakit para yok ki kasada. Hic bir Turk takiminda yok, Fener bile bilmem kac taksitle aldi En-Nesyri'yi. Bizde Sara'yi 3 yil vadeli 9 taksitle aldik mesela. Bizim boyle oyunculari serbest kalma bedellerini odeyip alma sansimiz yok. Bazilari diyordu iste yatir parayi al, nasil yatiracan olmayan seyi? Biz gelecek gelirlerimize gore taksitlendiriyoruz, nasil normal bir vatandas trink diye 80 bin TL verip Iphone'u alamiyor, ayni durum. Onlarda taksit yapip aliyor genelde.Biz gegiremezdik tek kalemde sanirim knk.