ezequiel fernández

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1722281181902.png

ignacio ezequiel agustín fernández carballo (25 temmuz 2002 doğumlu), boca juniors'da orta saha oyuncusu olarak oynayan arjantinli profesyonel futbolcudur. 1,79 boyundaki genç futbolcu, orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabiliyor.

sol ayağını kullanan ezequiel fernández, arjantin milli takımı'nda 1 kez oynadı. öte yandan genç futbolcu ülkesinin 2024 paris olimpiyat oyunları kadrosunda da yer alıyor.

20m € ya porto / arsenal ve araplarla kapışma parası.

adının her birisinden en az 10 üzerinden 7'lik futbolcu olur

14 e cikis oldugu soyleniyorken hala alınmıyor oluşu ne skandal ama arsenal vs de oynamaz bu eleman onlar gelecek icin alıyor biz bitirebiliriz gayette
Bizimkiler böyle topçunun varlığından haberdar olması, toplantı yapması, ilgi kağıdı göndermesi derken transfer görüşmesine başlamak 3 ayı bulur

Arjantine uçak bileti pahalı olduğu için facetime görüşün demiştir Dursun abi
Gezmeye kismaz paradan. Maastanda kismaz haşmetli. Tek sevmediği, bonservis parası, onuda taksitli yaparda başka yönetimlere odetirse tadından yenmez onun için. Maaşları bu yüzden artarak yapar. 40 günü de geçti, 90 gün davul zurnayla heryeri gezip kutlama yaptık. Hiç sesini cikarmadi.

Kasadaki paranın yüksek bir bölümünü harcamamız gereken oyuncu değer mi değer ödenen bedelini katlar

Transferin gerceklesme ihtimali sifir

Yillar önce mustafa denizli’nin istedigi arjantin’li oyuncu vardi benitez yanlis degilsem

O dönemin baskani da dursun özbek’ti

Dönemin yöneticisi fatih isbecer 18 saat arjantin’e uctum oyuncuyu vermediler demisti hatta yöneticiden günlerce haber alinamadi diye iddialar vardi

Mevcut yönetim de ayni

Bu yüzden imkansiz

Gerçekten paralar nerede sorulmalı. Bu adam iyiyse ve alamiyorsak 13.8 milyon euromuz yok demektir. Gerçekten gazeteci olanlar hergün sorar. 41 milyon euro nerede?

Gerçekten paralar nerede sorulmalı. Bu adam iyiyse ve alamiyorsak 13.8 milyon euromuz yok demektir. Gerçekten gazeteci olanlar hergün sorar. 41 milyon euro nerede?
Gerçekten para yok kasada. 13.8 milyon maaş olsa verirler. Çünkü o ay ay ödenecek gelirlerden. Dursun’un cebine dokunmaz. Ama bonservise 13.8 milyonun en az 10’unu kendi cebinden borç vermek zorunda kalacak. O para hemen ödenmesi gerekir. Oyuncu satılmadan transfer yapamazlar. Tek şansları Jelertte olduğu gibi taksitli adam almak.

Transferin gerceklesme ihtimali sifir

Yillar önce mustafa denizli’nin istedigi arjantin’li oyuncu vardi benitez yanlis degilsem

O dönemin baskani da dursun özbek’ti

Dönemin yöneticisi fatih isbecer 18 saat arjantin’e uctum oyuncuyu vermediler demisti hatta yöneticiden günlerce haber alinamadi diye iddialar vardi

Mevcut yönetim de ayni

Bu yüzden imkansiz
fil misin dayı nasıl hatırladın bunu yav

Elin olmuş gidiyorsun.

Geri
Üst Alt