Büyük ihtimal sağ koridoru domine edecek olan ama oyun kurma yetisi olmayan Yedlin’den sonra böyle bi tercihe yöneldi hoca fakat Zinchenko kadar kanadı kullanamaz bence bu,Onye’nin de fazla kullanmadığını düşünürsek sıkıntı yaşamayız umarım.
Üstat biz solbek oynatmayız bu herifi. Solbek meziyetleri hiç yok trde bile sırıtabilir.
Hoca sol iç oynatacak bence. Emre Kılınçtan memnun değil belli ki çıkan isimler hep aynı tarzda herifler.

Üstat biz solbek oynatmayız bu herifi. Solbek meziyetleri hiç yok trde bile sırıtabilir.
Hoca sol iç oynatacak bence. Emre Kılınçtan memnun değil belli ki çıkan isimler hep aynı tarzda herifler.
Orta sahaya tartışmasız bir playmaker lazım bence bende senin gibi düşünüyodum ama gedson’un kaldığını düşünürsek 3.orta sahanın hücumdaki meziyetleriyle fark yaratması lazım takımın oradaki beyni olması lazım bence.
Bilemedim açıkçası Morutan,Lindström gibi isimler çıkıyo durmadan scout transferi istiyo hoca o bölgeye.

Orta sahaya tartışmasız bir playmaker lazım bence bende senin gibi düşünüyodum ama gedson’un kaldığını düşünürsek 3.orta sahanın hücumdaki meziyetleriyle fark yaratması lazım takımın oradaki beyni olması lazım bence.
Bilemedim açıkçası Morutan,Lindström gibi isimler çıkıyo durmadan scout transferi istiyo hoca o bölgeye.

Bu herif free oldugu icin her turlu aliriz. Morutan sikintili biraz. Herifler 15m cekmisler direk. Lindstormu izledigim videolardan anlayamadim yorum yapamayacagim o yuzden.

Alioski+morutan olsaydi cok hos olurdu.

Bu herif free oldugu icin her turlu aliriz. Morutan sikintili biraz. Herifler 15m cekmisler direk. Lindstormu izledigim videolardan anlayamadim yorum yapamayacagim o yuzden.

Alioski+morutan olsaydi cok hos olurdu.
15 m çekmeleri mallıktan başka bişe değil zaten daha göremezler o paraları anca avuçlarını yalarlar.

30-40 diye diye Coman’ı satamadılar çocuğun sözleşmesi bitiyo seneye bakalım akıllanacaklar mı yoksa aynı şekilde devam mı edecekler.

Beyler bu becalilerin topçuları fahiş fiyattan vitrine konur

sahibindendeki araba ilanı gibi arabanın ederi 50 ama oraya bi 90 yazılır,bakar kimse aramaz 80e çekilir,zamanla 50ye kadar inilir ve biri hocam pazarlık varmı diye sorar adamda tamam al 45 der

Morutana 15 dediyse eğer istiyosak ederi 3-5 bişeydir zaten max

becaliden örnek verdimde genel romen topçular için yazdım

Keramettin bu adam gelsin mükemmel transfer olur diyosa gelsin

sami biraz içimi kararttı,adam gözümde latovlevici gibi canlanıyo

Pas konusunda sikinti yok. Savunma konusunda sikinti var. Ozveriyle rakibi karsilamaya top calmaya calisiyor. Pozisyon bilgisi yok. Bielsa kufrediyorum bu herifin solbekde debelendigini gordugum her sefer

Beyler bu becalilerin topçuları fahiş fiyattan vitrine konur

sahibindendeki araba ilanı gibi arabanın ederi 50 ama oraya bi 90 yazılır,bakar kimse aramaz 80e çekilir,zamanla 50ye kadar inilir ve biri hocam pazarlık varmı diye sorar adamda tamam al 45 der

Morutana 15 dediyse eğer istiyosak ederi 3-5 bişeydir zaten max

becaliden örnek verdimde genel romen topçular için yazdım
Dennis'i 13.5a sattı sonunda amacına ulaştı, zorluyor sonuna kadar. Coman'ı da bu yaz 10+ bedele okutacak gibi.

Pas konusunda sikinti yok. Savunma konusunda sikinti var. Ozveriyle rakibi karsilamaya top calmaya calisiyor. Pozisyon bilgisi yok. Bielsa kufrediyorum bu herifin solbekde debelendigini gordugum her sefer
Posyon bilgisi yoksa napacaz bu adamı

neyse gelsinde kötü çıkarsa keramettini alıntılarız

Posyon bilgisi yoksa napacaz bu adamı

neyse gelsinde kötü çıkarsa keramettini alıntılarız
27 yaşında bek oynamaya başladığı için defansif sıkıntıları olması normal, Rierada da benzer sorunlar yaşandı.

Zaten ben de sol iç için daha uygun buluyorum.

Dennis'i 13.5a sattı sonunda amacına ulaştı, zorluyor sonuna kadar. Coman'ı da bu yaz 10+ bedele okutacak gibi.
1-2 işte yaw kaç tane topçusu var bu adamın hepsinde aynı bok aynı ilkten fahiş fiyat kime kitlerse işte

Romen baya topçu çıktı baluta mıydı neydi,bizim ianis hagi vardı,daha birsürü adam vardı bunlar gibi altyapıdan çıkar çıkmaz 10-15le başlatıyo adamlar portovari

1-2 işte yaw kaç tane topçusu var bu adamın hepsinde aynı bok aynı ilkten fahiş fiyat kime kitlerse işte

Romen baya topçu çıktı baluta mıydı neydi,bizim ianis hagi vardı,daha birsürü adam vardı bunlar gibi altyapıdan çıkar çıkmaz 10-15le başlatıyo adamlar portovari
Ianis etmez bence o bedelleri. Çok ağır bir kere, tek olayı çift ayaklı olması.

Coman iyi, golcü kanat ama düşüşe geçmiş gibi biraz.

Bu Morutan mı neydi, o da çok teknik duruyor ama sonu Emre Çolak gibi de olabilir.

27 yaşında bek oynamaya başladığı için defansif sıkıntıları olması normal, Rierada da benzer sorunlar yaşandı.

Zaten ben de sol iç için daha uygun buluyorum.
Sami pozisyon bilgisi sıkıntı dedi

oyun aklı devreye giriyo burda,akıllımı ki riera gibi o sıkıntıyı öyle gidersin o önemli

sol içe değilde solbek olarak alırız bana göre

gedsonu ikna edebilirsek +1 i kullanırız yanınada genç bi scout diyo galiba 10 no özellikli gsevgisi

oyun aklı devreye giriyo burda,akıllımı ki riera gibi o sıkıntıyı öyle gidersin o önemli

gedsonu ikna edebilirsek +1 i kullanırız yanınada genç bi scout diyo galiba 10 no özellikli gsevgisi
Riera sağ kenardan hücum edenler orta açarken basmıyordu, rahat orta açtırıyordu. Bu adamını kovalasa da sakarlıklar yapıyor adamı indirmek için ama orası EPL yani o da var.

Oyun aklı Riera kadar olamaz Riera o konuda world classtı açıkçası ama iyi pasör, hızı ve dribblingi fena değil üstüne kalburüstü şutör ve iyi orta açıyor.

Zaten 3 farklı bölgede oynaması, beleş olması ve maaşının az olması da değerli kılıyor, almamak için tek sebep genç sol bek + Morutan gibi adamı beraber almak olabilir.

Riera hem akilli hem de cok sakin bir herifti. Telas yapmadan topu cok temiz cikardi ayagindan. Bu herif biraz urkek oynuyor. Pas yaparken sikinti yok ama ince isler goremedim cok. Arkadaslari da cok top atmiyor zaten o yuzden aksiyonu az oluyo

Pozisyon bilgisi olmadigi icin koşuyu kesip adamin arkasinda kalmis. Halbuki devam etse araya girip adami bozabilirmiş. Alioskide de anlatmak istedigim mevzu biraz bu.

Geri
Üst Alt