Videolardan iyi görünüyor ayrıca epl görmüş adam ama yaşı 29 olacak bize satabilecek oyuncular lazim

Genclerin yanina bu tarz hala captan dusmemis tecrubeli topcular da lazim.

Kafa kaldirarak adrese teslim ortalar aciyor. Bizim takimda bunu yapabilen kanat topcumuz yok suan(feg haric)

Videolardan iyi görünüyor ayrıca epl görmüş adam ama yaşı 29 olacak bize satabilecek oyuncular lazim
Beleşe gelirse ne olacak sanki
Daha kaç yıl oynar katkı verir
Böyle adamlar takıma dinamizm katar. Tam da hocanın oluşturmak istediği hücum futbolu profiline uyan bir futbolcu gibi duruyor

Ne alaka yav

Bedavaya böyle adam bulmuşsun, 3 sene de rahat oynar.

Bonservisle alsan neyse.

maaşı yüksekmiş ama nasıl getireceğiz yaw

£2.64 million

3m euro yapıyor
brüt mü net mi tam anlayamadım

edit 2 kaynaktan baktım birinde 780k diğerinde 2.6m yazmışlar
1612517908978.webp

1612517929702.webp

Bunu bedavaya alirsak, arkasindan 1-1,5 milyon arasi Umut Merasi rekabet olarak alirsak sasirmam. Emre Tasdemire güvenilmez sakatliklari yüzünden.

maaşı yüksekmiş ama nasıl getireceğiz yaw

£2.64 million

3m euro yapıyor
brüt mü net mi tam anlayamadım
Brüttür

Championship dönemi alıp çok yüksek maaş vermezler.

Zaten 2.5a alınmış.

1.5 m euroya çözülür
500 bin de imza parası

Mostafa'nın en önemli özelliği kafa vuruşları. Dolayısıyla orta açabilen oyuncu çok önemli bir nimet bizim için. Sol ayağı raket gibi Alioski'nin. Ha solbekte kullanınca savunma açısından problemler yaşayacağımız aşikar amma sağda Yedlin, sol da Alioski....
Forvete kimi koyarsan koy kafası olması yeterli skora katkı yapması için. Ben isterim açıkçası.

Brüttür

Championship dönemi alıp çok yüksek maaş vermezler.

Zaten 2.5a alınmış.

1.5 m euroya çözülür
500 bin de imza parası

editledim sonradan

2.6m yazmışlar burada

burda da 780k yazmışlar

780k daha inandırıcı geldi. Protokol imzalamışızdır umarım. İyi bir topçuya benziyor.

Sol beke koysak defansif yönden açık verir mi
Çok ofansif gibi çünkü
354 maçta 50 gol 43 asist diyor

Geri
Üst Alt