sözleşme uzatmasını bekliyorlar galiba inş uzatmaz da gelir

Adettendir
Screenshot_20210205_125207.webp

fm20

Hocanın bahsettiği paranın da zamanın da yetmeyeceği transferler bunlar işte. 😂 Rütbeniz yetmez

Onlar öyle hatırlasın
Burada güzel işler yaparsa tarafımızca kral olarak anılır

Ben bu transferden umutlu değilim.
Hocası kalmasını istiyor
Taraftarlar GSye gidersen hain ilan ederiz diyor
İngiliz basınında çıkan bir haber yok-fotospor kaynak gösterilmiş sadece 1 tanesinde bi o var

editledim sonradan

2.6m yazmışlar burada

burda da 780k yazmışlar

780k daha inandırıcı geldi. Protokol imzalamışızdır umarım. İyi bir topçuya benziyor.
Leeds bize vermemek için hayvani maaş önerebilir.

İnşallah anlaşmışızdır, mevzu duyuldu bundan sonra Leeds zor verir.

Bu arada geçen Bielsa'ya sormuşlar, Galatasaray istiyor ne iş diye.

O da kalmasını istiyoruz demiş.

Haberin orijinalinde yok da Türk kaynaklarda ezeli rakibinize gidecek gibisinden çeviriler var herhalde, biri sözlükte öyle yazmış. :asd:
dünyada kaç tane oyuncu var. neye talip olsak hep ezeli rakip muhabbeti çıkıyor.

harbiden baydı artık. şu transfer listesini gizlesinler. ben bilgisiz kalıp beklemeye razıyım. yeter ya.

dünyada kaç tane oyuncu var. neye talip olsak hep ezeli rakip muhabbeti çıkıyor.

harbiden baydı artık. şu transfer listesini gizlesinler. ben bilgisiz kalıp beklemeye razıyım. yeter ya.
Ezeli rakip uydurma olabilir. Leedsle aradaki düşmanlıktan dolayı kullanılan bir ifade.

Haberler Makedonya çıkışlı.

makedonya basınını taramaya başladım :D

Turkish giant Galatasaray is interested in hiring the Macedonian national team player Ezgjan Alioski who wears the jersey of the English Premier League Leeds United. The management of the Turkish club and the coach Fatih Terim hope that Gianni Alioski will not renew the cooperation with Leeds and will manage to bring him to Istanbul as a free agent after the end of the season.

Galatasaray is ready to give much better personal conditions for Ezgjan Alioski to convince him to wear the jersey of this club from next season. The left back is also in negotiations with Leeds United, the English club announced that they want to keep him on "Island Road", but for now there is no concrete step and signing of the contract.

Leeds bize vermemek için hayvani maaş önerebilir.

İnşallah anlaşmışızdır, mevzu duyuldu bundan sonra Leeds zor verir.

The media on the Island announce that Leeds United will offer a new three-year contract to Ezgjan Alioski with a monthly salary of 90,000 pounds.

vermişler de çok hayvani değil . 1.5m civarına çok rahat ikna ederiz gibi duruyor

makedonya basınını taramaya başladım :D

Turkish giant Galatasaray is interested in hiring the Macedonian national team player Ezgjan Alioski who wears the jersey of the English Premier League Leeds United. The management of the Turkish club and the coach Fatih Terim hope that Gianni Alioski will not renew the cooperation with Leeds and will manage to bring him to Istanbul as a free agent after the end of the season.

Galatasaray is ready to give much better personal conditions for Ezgjan Alioski to convince him to wear the jersey of this club from next season. The left back is also in negotiations with Leeds United, the English club announced that they want to keep him on "Island Road", but for now there is no concrete step and signing of the contract.

The media on the Island announce that Leeds United will offer a new three-year contract to Ezgjan Alioski with a monthly salary of 90,000 pounds.

vermişler de çok hayvani değil . 1.5m civarına çok rahat ikna ederiz gibi duruyor
1,5m + beleş topçu.

böyle iyi topçuları toplayıp 1-2 sene sonra satarak borç batağından efsane çıkarız.

Leeds taraftarının tamamı bizi bırakma diyor. Onlar için gerçekten çok önemli bir oyuncu belli ki.

O kadarcık parayı da verirler herhalde. Sonuçta bizim isimimizi kullanıp mmaşını artıracak diye tahmin ediyorum.

Aldigimizi kim söylüyor bu elemanı? Çünkü leedste eplde banko oynayan adam kolay kolaylig degistirmez

780 bin pound daha gercekci geliyor. O diyer rakami championshipde dogru dürüz veren yoktur. Net 600 bin euro bile almiyor o zaman.

1,2 ye getirmek cok zor olmaz sanki. + 500 bin imza parasi yeter herhalde.

Geri
Üst Alt