2-3 gün önce Flerquein miydi hatırlamıyorum sene sonu lb-dos-oos tamam diye bir tweet atıp 5 dk sonra silmişti. Dos-Aytaç, Oos-Salih, Lb kim acaba demiştim bu adam galiba.

Bu da nusretci cikti😒
Screenshot_20210205-133351.webp

Lits'ten oyuncu almak zor olur gibi.

O halde umarım anlaşmışızdır. Şubat-Mart ayında bitirdiğimiz yeni sezon transferi hatırlamıyorum ama bu sefer çabuk davranmışlardır inş.
bu sene o yönde ilerliyoruz.

sene sonu sözlesmesi biten topcularla anlasıp erkenden işi bitereceğiz.

transfer sezonu açılınca bir çoğu erkenden kampa katılır zannımca.

Sol bek mi bu herif belki kanat oynar
Aslında tam sol iç izlenimi aldım kanadı fazla kullanmıyor gibi ama inceci

Son düzenleme:
Top tekniği sol ayağı filan Saracchi gibi değil daha teknik birisine benziyor hücum anlamında çalışır işler. EPL temposuna ayak uyduran orada idman yemiş Yedlin gibi Alioski gibi adamlar sakat olmadığı sürece fark yaratır

Hani Linnes'in yerine Saracchi'nin yerine geliyorlar neticede Marcelo'nun Dani Alves'in yerine almıyoruz ya bu adamları

Riera vari oyun aklı olan bir sol bek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Top tekniği sol ayağı filan Saracchi gibi değil daha teknik birisine benziyor hücum anlamında çalışır işler. EPL temposuna ayak uyduran orada idman yemiş Yedlin gibi Alioski gibi adamlar sakat olmadığı sürece fark yaratır

Hani Linnes'in yerine Saracchi'nin yerine geliyorlar neticede Marcelo'nun Dani Alves'in yerine almıyoruz ya bu adamları
Falcao, Feghouli, Babel, Akbaba, Belhanda, Jimmy, Etebo, Sener ve Linnes gibi ederinden cok cok fazla para alan oyunculari gönderirsek yapacagimiz yeni sözlesmeler ve kuracagimiz yeni kadro daha uyumlu olabilir. Defansif olarak Premier Lig'de bile idare eden teknik bir sol bekin bizim ligde tutmama ihtimali yok denecek kadar az.

Bielsa'nın beğenip oynattığı adamdan zarar gelmez.

Geri
Üst Alt