- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Beğendiğim bir isim.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Joker adamSol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor
İlginç bi herifJoker adam
sağ sol açık
sol bek oynuyor
Riera nın 10 numara olup solbek oynatılanıSol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor
Sol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor
Ben de izledim sol bek falan degilSol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor
onların da ihtiyaçları var sol bek'e. bu yüzden ilgilenmezler.Fb duyduysa ali koc coktan yillik 5 milyon euro onermistir
Güray Vural'ın yabancı versiyonu gibi.2sini de alalım..Sol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor
Delinin teki yaw hemen gelsin![]()

Şampiyonluk kutlamalarında mikrofonu eline alıp tüm ülkeye fener ağlamayı söylettiğini görür gibi oldum![]()
Zinchenko ile kariyer süreçleri benzer gerçi Zinchenko daha erken sol bek oldu.Sol bek olduğuna eminmiyiz? Adamın videolarını ilk deda izledim 10 no giyiyor sağ açıktan topu çekip goller falan atıyor