Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.510
- 20.841
- 2.233
Videoyu izlemedim ama bir nevi Hakimi gibi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernardo Silva gibi adam yav.Videoyu izlemedim ama bir nevi Hakimi gibi mi?
Izleyecegim simdi. En sevdigim adama benzemesi de guzel tesaduf olmusBernardo Silva gibi adam yav.
Bernardo Silva gibi adam yav.
Düşmanlığa takılmaz da bu dakikaya kadar almadıysak bundan sonra almamız zor biraz.Sence alabilir miyiz bu herifi?
Orda seviliyor baya. Bize gelse hain ilan edilecek. Normalde maasla cok kolay ikna edilebilecek bir herif ama sirf leedsle olan gecmisimiz yuzunden alamayacagiz gibime geliyor
Gecen gun twitterda biraz bakinmistim leedsliler ne diyor diye. Turklerin verdigi maasi veremeyiz gibisinden birkac tweet gormustum. Sitelerde yazilan maastan(600k) daha dusuk aliyor muhtemelen. 1 2 aya netlesir dedigin gibi. Alabilirsek muthis kazanc olur bizim adimiza.Düşmanlığa takılmaz da bu dakikaya kadar almadıysak bundan sonra almamız zor biraz.
1 aya falan çıkar kokusu bence.
VallaGecen gun twitterda biraz bakinmistim leedsliler ne diyor diye. Turklerin verdigi maasi veremeyiz gibisinden birkac tweet gormustum. Sitelerde yazilan maastan(600k) daha dusuk aliyor muhtemelen. 1 2 aya netlesir dedigin gibi. Alabilirsek muthis kazanc olur bizim adimiza.
Leedsliler EPL seviyesini kaldıramıyor demiş, gitmesine yeşil ışık yakıyor gibiler.
Fotospor![]()