Bizde efsane olur bu herif, tam bizlik. Ama gelecegini zannetmiyorum, Leeds kalmasini istiyor. Yeni sozlesme onerecekler, tek sansimiz önerebileceğimiz yüksek maas olabilir.

Sence alabilir miyiz bu herifi?
Orda seviliyor baya. Bize gelse hain ilan edilecek. Normalde maasla cok kolay ikna edilebilecek bir herif ama sirf leedsle olan gecmisimiz yuzunden alamayacagiz gibime geliyor
Düşmanlığa takılmaz da bu dakikaya kadar almadıysak bundan sonra almamız zor biraz.

1 aya falan çıkar kokusu bence.

Videoya 1 dakika baktim. Bu herife solbek diyenin alnini karislarim :)
Fegh yerine de oynar, Belhanda yerine de oynar. Solbek icin videodan anlasilmaz. En az 3 veya 4 macini 90 dakika izlemeliyiz. Scout onay verdiyse de guvenmek lazim

Sakatlık sorunu yok bunun dimi Saracchi gibi? Bıktım artık sol beklerimizin her deparında "Aha şimdi gitti adele" diye diye maç izlemekten.

Düşmanlığa takılmaz da bu dakikaya kadar almadıysak bundan sonra almamız zor biraz.

1 aya falan çıkar kokusu bence.
Gecen gun twitterda biraz bakinmistim leedsliler ne diyor diye. Turklerin verdigi maasi veremeyiz gibisinden birkac tweet gormustum. Sitelerde yazilan maastan(600k) daha dusuk aliyor muhtemelen. 1 2 aya netlesir dedigin gibi. Alabilirsek muthis kazanc olur bizim adimiza.

Eğer yabancı sayısı düşerse elimizdeki yabancıların böyle bir çok mevkiyi hakkıyla oynayabilen oyuncular olmasını isterim orta sahamız eksik olduğunda Emre Akbaba ve Etebo oynuyor Fenerbahçe deplasmanında sağ kanatta Arda oynadı mesela Emre Kılınç yine sağ kanada geçince etkinliği çok düşüyor

Alioski bildiğim kadarıyla sağ açık'dan sol iç'e ordan sol bek'e kadar bir çok mevkide hakkıyla oynayabiliyor

Gecen gun twitterda biraz bakinmistim leedsliler ne diyor diye. Turklerin verdigi maasi veremeyiz gibisinden birkac tweet gormustum. Sitelerde yazilan maastan(600k) daha dusuk aliyor muhtemelen. 1 2 aya netlesir dedigin gibi. Alabilirsek muthis kazanc olur bizim adimiza.
Valla

1.5 m euro maaş
500 imzalama bedeli

3+1.

Bu tekliften iyisini anca Fener verir.

Sene sonu FB aldı bile. Çoktan duymuşlardır.

Ali Baskan boyle cok yoruluyor, cok da gergin psikolojisi bozuldu. Benim naçizane onerim var kendisine.. Dünyadaki tum kulüplere fax cekecek. Gs bir futbolcunuzu isterse biz 2 katini vermeyi taahhut ederiz. Bitti gitti. Yorulma baskanim. Emre'de dinlensin mahvoldu cocuk.

Gerçekten istiyorsak Mert Hakan'dan sonra akıllanıp Salih-Aytaç gibi imzayı attırmışızdır zaten. Ali babasının cekedini satsa alamaz o saatten sonra.

Geri
Üst Alt