O halde derhal gelsin. 5 mac oldu mohamedimize bir adet pozisyon hazırlayamadık. Hazırlayabilecek gibi de durmuyoruz. Terezege kardesimiz de yoklanmalı.

Burda açtığı ortalar var 13:28. Bizde şu ortayı kesebilecek birisi yok şuan

Trezeguet de çok süre bulamıyor ama buralara yolu düşmez. Düşerse de şaşırırım şahsen.

Bize gelse orta falan acamaz o konudan umudumu kestim.. koca takımda hiç mi yok duran top kullanmayi bilen ? 2 ay idman yiyen koreliyor ..en basit akbaba kılınç bile takımlarında iyi kullanıyordu kornerleri uzaktan güzel golleri vardı bizde hepsi resetlendi resmen.
Bedava epl topcusuna her daim kapımız açıktır bu arada

Kanat yada içte oynayacağını düşünmüyorum hoca bek olarak oynatır he ne kadar verimli olur tartışılır ama orada oynatır benim fikrim

Mohamed
Terezege-KralArda-Kerem
Taylan+Salih
Alivski-Kayer-Ramos-Yedlin

Hadi HO.

premier lig'ten yaka paça kovulan son bekimiz pozisyonunun son 20 yıldaki en iyi elemanlarından biri olmuştu. o anlamda gelirse memnun olurum.

Eboue biraz da ayarsız ve istikrarsızlığından dolayı istenmedi diye biliyorum. Kalitesinden dolayı değildi.

evet, premier lig için tu kaka noktalar tabi. biz karakter anlamında zaten iyi idare ederiz, kalitede biraz sıyrılan adam da bu ülkede ciddi fark yaratır her türlü.

Gercekten anlastiysak keske Ocak ayinda gelseydi.

Geri
Üst Alt