Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Asamoah gibi bu eleman herhalde sol bek mi orta saha mı anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde derhal gelsin. 5 mac oldu mohamedimize bir adet pozisyon hazırlayamadık. Hazırlayabilecek gibi de durmuyoruz. Terezege kardesimiz de yoklanmalı.Kafayi kaldirarak orta aciyor en az 10 asisti var burada![]()
Gelir de onların hepsini pişman eder inşallah
O halde derhal gelsin. 5 mac oldu mohamedimize bir adet pozisyon hazırlayamadık. Hazırlayabilecek gibi de durmuyoruz. Terezege kardesimiz de yoklanmalı.
Kanat normalde bielsa sığırı sol bek oynatmışAsamoah gibi bu eleman herhalde sol bek mi orta saha mı anlamadım
Ömer Bayramın teknik versiyonuysa buyursun gelsinKanat normalde bielsa sığırı sol bek oynatmış
Yukarda attığım video baya kapsamlı. Fikir sahibi olursun az çok. Onun dışında pek videosu yok malesefÖmer Bayramın teknik versiyonuysa buyursun gelsin
Sağ kanat da oynar mı buKanat normalde bielsa sığırı sol bek oynatmış
Oraya Trezeguet gelmeli.Sağ kanat da oynar mı bu
Moh.Var bir hayalimiz
Henry-Hakan-Alioski
oynar bence. Zaten bir kanat uçan kaçan diğer kanat daha pasör olmalı-ghezzal-gibi.Sağ kanat da oynar mı bu
Moh.Var bir hayalimiz
Henry-Hakan-Alioski
Feghouli kalacaktır bence gitmez bi yere o maaşla keşke ikna edebilsekte şu yükten kurtulsakOraya Trezeguet gelmeli.
Prime döneminde sağ tarafta oynamış da tekrar oraya koymak sıkıntı olabilir.
Doğru bir anlaşma yapılırsa gidebilirFeghouli kalacaktır bence gitmez bi yere o maaşla keşke ikna edebilsekte şu yükten kurtulsak
premier lig'ten yaka paça kovulan son bekimiz pozisyonunun son 20 yıldaki en iyi elemanlarından biri olmuştu. o anlamda gelirse memnun olurum.
Eboue biraz da ayarsız ve istikrarsızlığından dolayı istenmedi diye biliyorum. Kalitesinden dolayı değildi.