Ezikliğin Böylesi

Bunlarda niye beyin yok olum. Yada fenerli olan adamın beyni neden bitiyor. Virüs gibi beyinden beyine geziyor mübarek.

geçen sene tribünde 100dolar komidinin üstünde yazan bizden 2 kişi gözaltına alınıp işlem yapılmıştı. Bu annesi belli babası belli olmayanlara işlem yapılacak mı?

yakın çevremde tanıdığım fenerlilerin en az %80 i böyle kuş beyinli. içlerinden akıllı mantıklı ve konu futbol ve taraftarlık olunca beynini insan gibi çalıştırabilen çok az insan var.

Bakın cidden tez konusu olması lazım bunların beynine oksijen yerine ne gidiyor? Çevremdeki fenerlilerin %95 i gerizekalı bakın abartısız söylüyorum beyin yerine lahana var adamlarda

Bi ara besiktaslılar eziklikte bunları gecti sanıyordum, ama gördüm ki adamlar "en ezik biziz, bunu degistiremzsiniz" diye bagırıyorlar

yakın çevremde tanıdığım fenerlilerin en az %80 i böyle kuş beyinli. içlerinden akıllı mantıklı ve konu futbol ve taraftarlık olunca beynini insan gibi çalıştırabilen çok az insan var.

bunun nedeni bence fb yönetimi ve taraftar sayfalarının fblilerin beynini yıkamaları.adamlar kendi klüplerini dünyanın en iyi klübü zannediyor.mantıklı yorum yapamıyorlar.takımlarına çok fazla aşıklar (tabiki de bizim taraftarlarda aşık) ama bunları aşkı olumsuz anlamda en zeki insan bile fbli olunca konu fb olunca beyni acayip bir seyiyeye düşüyor ilginç.gerçekten bence beyinleri incelenmeli

Bu yaptıkları şeyle gerçekten eğlenebiliyorlarsa bence sıkıntı yok. Kendi küçük dünyalarında küçük beyinleri ile devam etsinler. Baba paralarını iç etsinler.

Adamların paçalarından Galatasaray kompleksi akıyo lan.

Volkan gibi çıkıp "Şakaydı yhaa neden alındınız ki bu kadar :(((((((( " diye açıklama yaparlar, bütün basın da şakaymış işte büyütmemek gerek diye konuyu kapatırlar. Memlekette yenen bütün naneler şaka zaten.

fenerbah%C3%A7e%2Bformas%C4%B1.jpg

5646564.jpg

Biz 3.yıldızı takınca formalarını yıldızlarla donatan ezik bir camia.Kim bilir 4.yıldızı takarsak neler yapacaklar?

fenerbah%C3%A7e%2Bformas%C4%B1.jpg

5646564.jpg

Biz 3.yıldızı takınca formalarını yıldızlarla donatan ezik bir camia.Kim bilir 4.yıldızı takarsak neler yapacaklar?

Saraçoğlunun üstünü kapatırlar. Stadın içinden gökyüzü ayarı verirler çatıya bakınca. Milyonlarca yıldızlı bir gökyüzü tabiki.

I am the one who knocks!

Adamlar şampiyonluk gecesi mi düzenliyor bize sövme gecesi mi düzenliyor belli değil. İşte o kadar ağır hasar bırakmışız ki üzerlerinde halen daha ne yapsalar da hazmedemiiyor tescilli ezik topluluğu. Ağlanacak hallerine gülüyorlar :D Fenerbahçe ezikliği ne kupa ezikliği ne başka birşeydir. Ağır dereceden Galatasaray kompleksi ezikliğidir. Tamamen Galatasaray'la yatıp Galatasaray'la kalkmaktır.

Hep diyorum fb'li olmak karakter meselesidir diye. Illaki bir karakter bozuklugu oluyor bunlarda.

uefa şemsiyeyi sokunca onun içinde bi kutlama yapsınlar popolarını açıp.

Şikeci babaları tarafından zemberekleri kurulmuş

temsili iş köpekleri

13.jpg

Geri
Üst Alt