Ezikliğin Böylesi

Şikeci hırsızlara baksen.Müzelerinde alın teriyle kazanılmış bi tane bile kupaları yok.

Futbol kulübü değil tarla sürüp yeşillendirme kulübü mübarekler.

ibrahim-akin-fenerbahce-sike-yapmadi-ama-ben-yapmisim-08052012103538.jpg

emek hirsizligi yaptiklari icin oyniyamadiklari platformda rakiplerimize basarilar diliyorlar, hemde emek hirsizi diyerek

valla komedi :D

Emek hırsızı denildimi aklıma ilk olarak azize ve osturoğlu geliyor.

GT-I9300 Tapatalk

hakkaten ezik yau bunlar. arsenal bunlara 8 taktı geçti; dalga geçti, maytap geçti la. adamlar hırs yapıp bilenceğine başarılar diyebiliyor. hakkaten bunlara Saraçoğlu'nda klimadan esrar mı koklatıyolar ne yapıyolar

Ülkenin IQ seviyesi yerlerde bunlar yüzünden. İçlerine girende ciddi zeka geriliği oluyor sebebini kavrayamadım.

Anlamiyorum, Fenerbahce gibi bir dunya devi neden bizim gibi mutavazi bir takimla ugrasip durur? Daha gecen gun UEFA Super Kupa'yi alip dunya siralamasinda 1. oldular halbuki.

12numara kim? bu adamların yaptıkları burada paylaşılacak kadar değerli mi

sallayın gitsin kudursun şerefsizler

Bir kulüp taraftarları hem suçlu hem güçlü bu kadar olur

Sen git şike yap Trabzonsporun şampiyonluğunu çal başkanın şikeden hapis yatsın kulübün şikeden 2 yıl Avrupa kupalarından men edilsin gel buraya emek hırsızı bilmemne bik bik

Trabzonsporun şampiyonluğunu köpek gibi vereceksiniz 100 yıl sonra bile olsa siyasi dengeler değişir değişmez Avrupalı küsküyü indirecek sırtınıza

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler ya o hesap :redface: Fenerbahçe dedikleri takım tamamen Galatasaray Kompleksi üzerine inşaa edilmiş ve bugüne kadar siyaset-medya güdümü ile desteklenmiş ve suni popülarite enjekte edilmiş sıradan bir anadolu takımıdır daha fazlası değil. Bunu bildikleri için böyle kuduruyorlar zaten :) Atatürkçülük kalkanının arkasına saklanarak şikeden paçayı kurtaracabileceğini zannedenler baktılar olmuyor şimdi paçayı kurtarabilmek için en has Atatürk düşmanları ile ortaklık yapıyorlar :D Omurgasız zavallılar, paralı köpekler :asd:

Yahu Fb'li ergen beyinliler. Şike yaptınız aşşağılık bi davranışta utancsızlık şikeden bile aşşağılık bi davranış.Gel gör ki şikede sizde utançsızlıkda sizde.Siz ne Rezil bi camiasınız.Tiksindirmeninde bi sınırı olur.Size iyi bi söverdimde neyse...

Doğru söylemişler. Şike için baya bir emek vermişlerdi ama içlerinde patlattık.

Hırsız vaaaaar.

2001'de Cihan Oskay'ın acık itiraflarida gosterdigi gibi yine bi çalıntı şampiyonlukla Şampiyonlar Ligine katıldınız.ALLAH Belanızı verdi 0(sıfır) çektiniz Tipki Ligde 3 kere son hafta yediginiz İlahi tokat gibi.Ama Siz Hala Arsızsınız.

"Bonzai tanıtım merkezi sunar..." bir eksik olmuş bence.

Ahahahahahahha şampiyon olup dizi izlemek zorunda kalan kekolara bakın hele, bukalemun bunların son yıllarda girdikleri renkleri görse diz çöker tövbe ister :asd:

Başarılar dileğiniz yerinde olmuş adamlar da sizi konuşuyordu hahahaha

Caz19 (Forum Member) on Today, 7:25 pm

It's like a video game, Fenerbahce is level 1 (easy),Besiktas is level 2 (normal) and Galatasary is level 3 (hard).

Geri
Üst Alt