Ezikliğin Böylesi

Çirkeflik yaparlar,çirkef yapan biz oluruz...

Şike yaparlar, Türkiye'ye şikeyi getiren biz oluruz...

Avrupa'dan men yerler, emek hırsızı biz oluruz..

Emziği verilmeyince ağlayan çocuklar gibisin febe,

Neyine senin C.L.

Hadi git şimdi Demirören'in kurduğu tiyatro liginde,sizin için hazırladığı 4. yıldızı takarak,vizyonsuz ve cahil taraftarını sevindir.

Çirkeflik yaparlar,çirkef yapan biz oluruz...

Şike yaparlar, Türkiye'ye şikeyi getiren biz oluruz...

Avrupa'dan men yerler, emek hırsızı biz oluruz..

Emziği verilmeyince ağlayan çocuklar gibisin febe,

Neyine senin C.L.

Hadi git şimdi Demirören'in kurduğu tiyatro liginde,sizin için hazırladığı 4. yıldızı takarak,vizyonsuz ve cahil taraftarını sevindir.

Adamlarda beyin erimesi var Ayberk! Bu yazdıklarını anlayamazlar :asd:

En az 2 sene daha ceza alacaksınız allahın malları bakalım o zaman da azizvari konuşmalara devam edebilecekmisiniz angut herifler elim ayağım titredi başta anlayamadım bu ne salakça bi yazıdır ironiye bak allahımın dallamaları beni bile çileden çıkarttılar vallahi hayret.

Emek hırsızı ne ya? :D Allah belanızı versin..

Kendi tarihlerini yalanlar üzerine inşaa edenlerin, bizim tarihimize de yalan bulaştırmaya çalışmasına pek şaşırmadım.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

içtikleri nasıl bişeyse artık, beyin hücrelerinde ciddi tahribata yolaçmış, gerçi başkanı aziz olan camiadan her türlü sululuk, ciddiyetsizlik,ve iğrençlik beklemek lazım artık

Bunlara en güzel cevap:

Arena'da ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ

Saraçoğlu'nda DİLBERAY.

Evet emek hırsızlarına karşı verilen savaşı kazandılar... Karşılarında rakip olarak şikeci bir takım olmayacak... Umarım o emek hırsızlarına karşı savaşı bu ülke futbolu da kazanacak... Alt liglere düştüğünüzde futbol kazanmış olacak....

12 numara, zeka seviyesi anaokulu tadındaki çocuklar tarafından yönetiliyor.. Bunları adam yerine koyup tartışmak sadece boşu boşuna sinir sisteminizi yorar..

928952.png

Bugün de sike kardesleri Besiktas ve "vatan hainleri" Trabzona basarilar dilerler.

Kargalarda elinince bütün para bize kaldı iyice koydu angutlara evlat acısı gibi.Çok gülüyorum bu salaklara şampiyon oldukları halde parayı bize bağışladılar yine.:D.Şikeci soytarılar.

Geri
Üst Alt