F.Bahçe -27 Puandan Başlayabilir

Cevap: F.Bahçe -27 puandan başlayabilir

ya kume dusecek ya da kume dusecek . baska çaresi yok

Eksi 3 en fazla eksi 9 a bağlanır yola devam edilir , f5 küme filan düşürülmeyecek en başından bu yana belli idi ... Eğer ki gs liler tslilerin tümü f5 liler gibi digitürklerinii f5 küme düşene kadar iptal ediyorum diye lig tvlerini kapattırsalardı görün nasıl düşüyorlardı ligtv ve tff nası yanıp tutuşuyordu iki camianın taraftarı bi f5 taraftarının korkusunu yaratamadı bu net .

nah başlar. fenerli medyadan ''fener küme düşecek '' haberleri beklemek zaten saçmalık olur. güzel temenniler bunlar ama fener bank asyaya -27 puanla başlayabilir.

Bunlar toplumun algisini deĞİŞtİrmeye yÖnelİk kasitli haberler .

Unutmayin ; 58. Maddeyİ deĞ-İŞ-tİ-re-mez-ler!

O değil de bu şu demek oluyor:

"Benim haklarıma, bana tecavüz eden bu şikeci takımlar sadece ben para kazanıyorum bu işten diye bana tecavüz edebilirler. Bundan zevk duyarım".

Böyle düşünenlere ne dendiğini kendileri de bilir herhalde.

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bişey dicemde bizim taraftardan bir yol olmaz anca klavye başında oraya buraya sataşırsınız neden organize olamıyorsunuz biz İstanbul'da olsak bizde katılırdık ama Erzurum'dayım neden tff binasına yürümüyorsunuz rezil edici pankartlarla toplanın yürüyün bişeyler yapın gücünüzü gösterin aktif şekilde gerekirse istifaya zorlayın sorumluları böle klavye başında sallamakla olmuyor icraat yapında ürkütün sorumluları..

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bişey dicemde bizim taraftardan bir yol olmaz anca klavye başında oraya buraya sataşırsınız neden organize olamıyorsunuz biz İstanbul'da olsak bizde katılırdık ama Erzurum'dayım neden tff binasına yürümüyorsunuz rezil edici pankartlarla toplanın yürüyün bişeyler yapın gücünüzü gösterin aktif şekilde gerekirse istifaya zorlayın sorumluları böle klavye başında sallamakla olmuyor icraat yapında ürkütün sorumluları..

yürüyüşe izin vermezler.

milletin tepkisini ölçüyor şeref yoksunları.

Istedikleri kadar degistirsinler, diger takimlarin hepsi kurtulabilir, ama Fenerbahce'nin kurtulmasi mümkün degil aslinda. 13 macta sike yapan takim düsmezse o zaman kim düser? Sacmaliyorlar.

''yönetici bazında kalması ve sahaya yansımaması''

bunu biri bana açıklasın lütfen .ne demek bu.

yöneticiler şike yaptığında takımın puan,galibiyet durumuna etkilemiyor mu? kardeşim tek taraflı şike mi olur .fener takımının yöneticileri şike yaptıysa KİMLE yaptı angutlar,karaktersizler.

YUH diyorum YAZIKLAR olsun sizlere ve sizin gibi düşünenlere

Galatasaray da tek başına oynamaya çalışsın.

Bırakın bu işleri ,eğer böyle bir karar alınacaksa biz çekilelim daha iyi.

Haa düşmek istemiyorlarsa biz gidelim bank asya ya.Şerefsiz bir Lig de bulunmak istemiyorum

Game Over

“Aralarında büyüklerin de olduğu bu takımlar küme düştüğü takdirde Türk futbolu batar. Toplumsal travma olur. Ekonomik dengeler değişir. Yayın ihalesi bozulur. Gelirlerinin tamamına yakınını yayıncı kuruluştan sağlayan Anadolu takımları bir daha toparlanamaz”

O zaman yarın bir gün büyük takımlardan birinin gerçekten puan sıralamasına göre düşmesi gerekirse, ama olmaz diyip bir üstündeki mi düşürülecek? Bunu soracak bir adam yok mu?

Oyunlara gelmeyin beyler adamlar resmen eksi vereceğiz diyip kaç - verileceğini tartıştırıyorlar. - puan falan yok. Şikenin cezası Bank ASYA!

ee sike sahaya yansimadi diyip gecen sezonun sampiyonu fb mi olacak. ulan simdi birsey yazacaktim ama neyse

yürüyüsü kim izin vermez.fb liler hersefer yürüyor ya.

millet yavas yavas alissin diye yapiyorlar bu haberleri, aniden degistigi zaman büyük tepki olur ama böyle yavas yavas calistigin zaman zaten beklenen birseydi derler, biraz küfür ederler, konu kapanir.

fener seneye bank asyada olmalidir, hatta bank asyada eksi puanla balamalidir

Allah belalarını versin!!

Hic bi bok olmayacak.

Aynı Salmanın dedigi gibi zemin hazırlıyolar

Yasa degisti Azizi cıkarıcaklar önce,sonra düsmeden - puana dönecekler

Ben utanıyorum lan!!!

Allah belalarını versin!!

Hic bi bok olmayacak.

Aynı Salmanın dedigi gibi zemin hazırlıyolar

Yasa degisti Azizi cıkarıcaklar önce,sonra düsmeden - puana dönecekler

Ben utanıyorum lan!!!

öyle kafalarina göre at kosturamazlar

az kaldi uefa gelip cocugu koyacak

sikenin sahaya yansıması şart sihirli kelime bu aslında bakın butun yorumculara sahaya yansıyan bi sike yok hep bu yönde acıklama yapıyorlar.Mecnun otyakmazın eliyle 4 yapması fenerin 4 gol atması sahaya yansıdıgının göstergesi degil mi acaba

Geri
Üst Alt