F.Bahçe: "Aziz Yıldırım'ın suç örgütü olmaktan onur duyuyoruz"

Bizim başımıza böyle birşey gelse ilk önce taraftar olarak biz olaya müdahale ederiz, o yönetim kurulu başkan o makamda 1 dakika duramaz.

Ne yüzsüz arsız iğrenç bir camia bunlar ulan sizin Galatasaray ile yan yana anılıyo olmanız sizin için büyük şeref hemde çok büyük

Bunu da mail'e ekleyelim beyler :D

Ne kadar koca kafalı insanlar bunlar. Bir zamanlarda Febe Cumhuriyeti diye bir bayrak açarlardı. Bu Aziz bunları hipnozite mi etti ne yaptı anlamıyorum.

son cirpinisleri normal karslamak lazim adamlar can veriyor kolaymi biraz cirpinsinler :D

Resmen kepazelik, gram haysiyet yok bu camiada.

Etik, onur, gurur, haysiyet, ar, yüz kızarması vb. kavramlar bu ve bunlar gibi şerefsizler yüzünden bu topraklardan gidiyor.

Dahası ne yargıya ne de onun bağımsızlığına yine bu şerefsizler ve türevleri yüzünden kimsenin güveni kalmadı / kalmayacak.

Bu ülkeyi yukarıda saydığım insani değerlerden uzaklaştıranların Allah bin türlü belasını versin.

Bunlar artık resmen konuşmaya çalıştıkça kendi bataklarına batanlardan oldular.

Bırakalım da biraz daha konuşsunlar, ve hatta yarın/öbürgün UEFA nın TFF ye ilgili takımları düşürme konusunda tavsiye mektubu gelincede;

'' BİZ FENERBAHÇEYİZ; NE UEFA NE DE FİFA YI TANIRIZ '' derler inşaallah..

şikecilerinin yönetiminin yaptığı açıklamadan sonra angut forumunda aşağıdaki yorumu gördüm ,

Yönetim kararı tanımıyoruz dediğine göre tebliğ ulaştığında gereği yapılmayacak‚ yani seçim kararı alınmayacak olmalı. Başka türlü kararı tanımamak olmaz.

Bu durumda daha önce Recep Özcan´ın açtığı gibi mahkemelik oluruz. Bu sefer kayyum atanır.

Bu da ister istemez işi daha da kaotik bir hale sokar.

Eğer şikeci yönetimi açıkladıklarını fiiliyata geçirir ve aziz'in bir şekilde devam edeceği belli olursa bu durumun hukuki açıdan getireceklerini açıklayabilecek arkadaşlar var mı ?

şikecilerinin yönetiminin yaptığı açıklamadan sonra angut forumunda aşağıdaki yorumu gördüm ,

Eğer şikeci yönetimi açıkladıklarını fiiliyata geçirir ve aziz'in bir şekilde devam edeceği belli olursa bu durumun hukuki açıdan getireceklerini açıklayabilecek arkadaşlar var mı ?

Böyle bir seyin olmasina imkan yok Murat..Uefa kisiler hakkinda kararlari aciklamak icin yargitay kararini bekliyordu..hatirlarsan bunu bir kac kez yazmistim...Buna ne Tr´de nede uefa tarafindan izin verilemez..En fazla Apo gibi hapisten yönetir Fenerbahce´yi.

bunu diyenler yıllarca stadlarında açık açık yaptıkları şikeye "şikeeee,şikeeeeee,şikeeeeeee,şikeee," diye destek veren "yapıyorsak yapıyoruz para var huzur var" diyen insanlar. normaldir.

gurur duyuyorlarsa buyursunlar bir kaç alt lige

bunu diyenler yıllarca stadlarında açık açık yaptıkları şikeye "şikeeee,şikeeeeee,şikeeeeeee,şikeee," diye destek veren "yapıyorsak yapıyoruz para var huzur var" diyen insanlar. normaldir.

gurur duyuyorlarsa buyursunlar bir kaç alt lige

aynen öyle renkdaş.. özellikle 3 temmuzdan önce bu tavırları çok takınıyorlardı. Para var huzur var yapıyorsak yapıyoruz sizde yapın o zaman gibisinden :D 3 temmuzdan sonra bu tavrı takınan bir fb li görmedim daha :D

Biz biliyorduk da itiraf etmeniz iyi olmuş genlerinizde şikecilik olduğunu..

Böyle bir seyin olmasina imkan yok Murat..Uefa kisiler hakkinda kararlari aciklamak icin yargitay kararini bekliyordu..hatirlarsan bunu bir kac kez yazmistim...Buna ne Tr´de nede uefa tarafindan izin verilemez..En fazla Apo gibi hapisten yönetir Fenerbahce´yi.

Üstad mütabık ,,

Benim aklıma gelen 2 durum var ilk malum CEO 'luk olayı diğeride kendi iç mevzuatlarını değiştirmeleri ,

olayın UEFA/FİFA boyutu zaten şukela olacak ben eminimki UEFA müfettişleri bizden daha iyi takip edip anlık bilgi akışı sağlıyorlar .

Ben daha önce birkaç kez yazdığım gibi lisans iptalinin dahi gündeme geleceğini düşünüyorum .

İnkarcılığın böylesi.

İnsanoğlu insanoğlu olalı böyle inkarcı pislikler görmemiştir :D

aynen öyle renkdaş. bir bunlar bir de mevcut iktidar. bildiğin yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali bunlarda o taktikle hareket ediyorlar. ama millet artık yemiyor bu şikeci ve rüşvetçi bozuntularının sözde yaptıkları algı yönetimini. yesinler onların algılarını da yönetimlerini de... :D

Üstad mütabık ,,

Benim aklıma gelen 2 durum var ilk malum CEO 'luk olayı diğeride kendi iç mevzuatlarını değiştirmeleri ,

olayın UEFA/FİFA boyutu zaten şukela olacak ben eminimki UEFA müfettişleri bizden daha iyi takip edip anlık bilgi akışı sağlıyorlar .

Ben daha önce birkaç kez yazdığım gibi lisans iptalinin dahi gündeme geleceğini düşünüyorum .

Pek olanak vermiyorum o ic mevzuatlar konusunda,bence hukuki yolu kapali..Ceo dedigin olay bir nevi benim dedigim Apo pisligi gibi iceriden yönetmeden öteye gidemez,yani verilen ceza Futbolun tüm kesimlerini kapsiyor(Yönetici,Baskan,Ceo).Uefa yasalarda öyle bir bosluk birakmaz/birakmamali...

Camia olarak REZİLLER YÜZSÜZLER VE BEYİNSİZLER.Şu saatten sonra ezeli rakip olgusu bile gözümde yok.

Haydi başkan şikeci de tüm camia olarak hala neyini savunuyorsunuz.Aciz ve rezil bir camia.Beter olmalarını diliyorum...

İyi ki GALATASARAY'lıyım beeeeeeeeeeeeeeee

Geri
Üst Alt