F.Bahçe'den açıklama: "Fenerbahçe sahada konuşur"

Cevap: F.Bahçe'den açıklama: "Fenerbahçe sahada konuşur"

fenerbahçe sahada konuşur ama SABİT hatla..Malum cepler dinlemeye takılıyor :):)

saha? MASA? sasirdilar bunlar iyice neremle guleyim bilemedim

fenerbahceye saldırı oluyormuş. sen şike yap sonra macları biz sahada kazanıyoruz de. hadi lan ordan. yemediginiz b.k kalmamış hala yüzsüzce cıkıp acıklama yapıyor itler.

Fenerbahçe tapelerde konuşur :ka21:

Bu sezon, televizyon programlarından, gazetelere; internet sitelerinden sosyal medyaya kadar; görsel-yazılı-sosyal bütün alanlarda takımımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın hakları çiğnenirken;

:msg:

Hakları çiğnenmiş. Hala şike yaptıklarına inanmıyorlar. Ama bir yandan da şike yapan küme düşmesin diyorlar. Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda bilmiyorum.

Hak, hukuk bırakmayan, sahada yapılan mücadeleye saygı duymayan, illegal işlere kalkışan siz değil misiniz be kardeşim? Zaten bu sebepten dolayı gelmedi bütün bunlar başınıza?

Bu süreçte; FENERBAHÇE, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA SAHADA KONUŞMAYA, SÖZÜNÜ SAHADA! SÖYLEYEME DEVAM EDECEK…

sahadan kasıtları inşaat işçilerinin mamalanırken kullandıkları yer olsa gerek

FENERBAHÇE, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA SAHADA KONUŞMAYA, SÖZÜNÜ SAHADA SÖYLEYEME DEVAM EDECEK…

Kendi başkanınız dememiş miydi ben şampiyonluğun sadece sahada kazanılmadığını öğrendim diye?

Allah muhafaza bu Trabzon-fener nefreti çığ gibi büyüyor..

25 milyon taraftar mevzusu gene açılmış..:D Ulan bu fenerlilerin acilen psikoloğa yatırılmaları lazım, cidden durumlarını iyi görmüyorum. :D Son 3-4 yıldır yapılan hangi ankette gs'ı geçmiş bunlar, sanal platformda aklınıza gelip gelebilecek her alanda biz taraftar olarak bunları katlıyoruz.

Fenerbahçe şike masasında konuşur !!!

Açıklamalar içinde boğulmaya devam ediyorlar.

3ün 1 ni aldığınızda nerdeydiniz

Şike konuşmalarını sahada yapıyoruz demek istediler herhalde.

Fener artık Tavsanlı Linyitde,Pendikte,Akhisar Belediyede,Güngören de konusur:ka21:

bunlar kendi yalanına kendileri inanmış durumdalar , birisi şunlara 2 tokat atsın :D

arkadas TS bunlardan Turkiye kupasini aldi geçen sene kupayi bunlardan alip Bursaya verdi simdide sampiyon olup adamlarin baskanini içeri Feneride kumeye dusmesine neden oldu Fenerli olsam çildirirdim

aynen, ts 2 yileq bitirdi feneri

saygi duymak lazim

Geri
Üst Alt