F.Bahçeli Yöneticiden Komik Paylaşım!

[attachment=7605:Unbenannt.PNG]

bu resimi alip selim kosif´in bir tarafina sokmak lazim...

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 116
Yunus yildirim'in fenerbahçe istatikleri:

BgDBvduIIAA4YBB.jpg:large

37 maç = 29 Galibiyet - 6 Beraberlik - 2 Mağlubiyet

ALLAHTAN BIZE CALISIYORMUS BIRDE FENER ICIN CALISSA NE OLURDU ACABA?

Ben anlayamiyorum arkadas. Bunlar niye bu kadar gerizekali,bu kadar pis, bu kadar terbiyesiz ve bu kadar EZIK insanlar??

Evet beyler mac satilmis, kanaat bu :DD

bu maç satılmış tan bn bişey annamadım.

Noolmuş febeş kaybetmek için mi maçı satmış, aslında ben kazanmaya oynamadım mı demek istemiş. Yoksa 6S ler dururken fenere çempiınluk yakışmaz deyip altın tepside ben sundum mu demiş. n demiş yada ne demeye getirmiş.:allaalla6vr:

birisi açıklasın yaww.:trollfacce.gif:

Allah büyük. Sizin kalenize gol olmaması gereken çok şut milletin totosuna çarpıp girer daha. Ahlaksızlıklar sürüsü.

Hürriyetin 2009daki haberi

FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar

GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci

BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa

TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz

mehmet ali aydınlara bile gsli diyen fbliler gördük :D :D

Yunus Yıldırımı hiç sevmem ama adama üzüldüm şimdi ayıptır yahu kızıyla evde çekilen bir fotoğrafı paylaşıp insanların önüne atmak şerefsizliktir. Ulan sizin hiç mi galatasaraylı oğlunuz kızınız yeğeniniz yok ? Bir tek sizin mi canınız yanıyor ipneler her hafta penaltılar atlanıyor hatalı kartlar çıkıyor en az da size oluyor bu. Üstelik birde şike yapmışsınız hiç utanmanız da yok sizin be.

İsyankar_yarali_fb34

Bu bir diger fbli yöneticinin adresi beyler.

Yunus yildirim'in fenerbahçe istatikleri:

BgDBvduIIAA4YBB.jpg:large

37 maç = 29 Galibiyet - 6 Beraberlik - 2 Mağlubiyet

ALLAHTAN BIZE CALISIYORMUS BIRDE FENER ICIN CALISSA NE OLURDU ACABA?

İnönü'de 3 tane bjk-fb maçı yönetmiş, 3'ünü de fb kazanmış, bu hakem fb düşmanı olsa bu derbilerden fb galibiyeti çıkmazdı.

Sembolü KUŞ olandan fazla bir şey beklememek gerekiyor.

Tecavüz suçuyla, bunu yapanın pek farkı yok.

O gencecik kızın ne suçu var da, o fotoğrafı suçluymuş gibi yayınlıyorsunuz?

Fenerbahçe bu yönetim anlayışı ile gerçekten midemi bulandırıyor.

Rezillik

Hic bi kusak yonetici gormedim ki a dan z ye bu donemin turkiyesi kadar rezil olsun

Politikadan futbola

Polisinden halkina

Geri
Üst Alt