F.Bahçeli Yöneticiden Komik Paylaşım!

Ekli dosyalar

• BgDtxGtIUAEBT3h.webp
    BgDtxGtIUAEBT3h.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 148
Yunus Yıldırım Fenerlidir. Arkadaşımın bi akrabası kendisi, o bile saydırıyor buna.

O bu değil bunlar elle kolla 96 97 de golle galipken penaltilar havada ucarken susuyordu. Bu seref yoksunlari. Adamlar yerlerini yapıyor acik ve net

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cüneyt çakır fenerbahçeli bizim penaltımızı vermedi biz de ağlayalım mı twitterda?

YY nin yönettiği son 10 maçımızda 1 galibiyetimiz var nasıl Galatasaray'lıymış bu YY vay anasını..

[attachment=7607:Screenshot_2014-02-09-22-34-06.png]

Ekli dosyalar

• Screenshot_2014-02-09-22-34-06.webp
    Screenshot_2014-02-09-22-34-06.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 139
[attachment=7608:1391978036782.jpg]

Ekli dosyalar

• 1391978036782.webp
    1391978036782.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 125
Matrak bunlar... Birileri çıkıp 100 sene uğraşsa bu kadar dangalağı bir çatı altında toplayamaz... Her yenilgide hakem suçludur. Kendilerinde hiç suç yoktur.

----

Oğuz Sarvan... Eski hakem... MHK başkanı iken ayyuka çıkan özellikle Fener lehine hakem hatalarının tartışılan ismi.

Tartışılan lafını öylesine söyledim aslında... Tartışılmaz sorumlusu diyecektim...

Hayatı boyunca 51 Fenerbahçe maçı yönetmiş... 29 maç Fener galibiyeti ile bitmiş.

Fener tarafından kaybedilen 6 lig maçı var... ( çizelgedeki 8 maçın 2si C.başkanlığı+başbakanlık maçları) Bunların neredeyse tamamında zaten Fener zirveden uzak. Sadece birinde kritik bir dönemde kaybetmiş Fener.

Ama daha ilginç olan Fenerin rakiplerine gösterdiği kart sayısı. Yani bir anlamda Fenerbahçe'nin yılmaz savunucusu rolünü üstlenmiş adeta...

Oturdum yönettiği maçları tek tek inceledim ve Fenerin kaybettiği maçları tespit ettim.

Şimdi Yunus Yıldırım'ın Galatasaray formaları kızından bahsedenler o dönemde Oğuz Sarvan'ın eşi ve kızının Feneriumdaki sözlerini , evet buraya dikkat;

" Övünerek " evet. Yanlış duymadınız övünerek anlatıyorlardı... Tıpkı 3 Temmuz sonrası yine aynı kişilerin " Para var şike yapıyoruz " şeklinde övündüğü gibi...

İşte ;

sarvan.png

ulan şerefsiz şikeciler ne Allahtan korkmaz insanlarsınız lan siz... gökhan efendide çıkmış her zamanki gibi efendi mizaçlı adamı oynamaya çalışıyor be utanmaz adam canerin egemenin sezon başından bu yana yaptıkları lehinize verilen kararlar,gösterilmeyen kartlar... lan siz adaletten haktan en son bahsedecek mahluklarsınız be... ne utanmaz pisliklersiniz lan siz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IG7bZW-1eJ0[/media]

Bunlar bir kaç gün kuduz köpek gibi her yere saldırırlar.Genlerinde var bu köpeklerin.

Bizi az katletmedi Yunus Yıldırım.

Bu kadar pislik bir camia daha olamaz, yok yani bir eşi daha yok. Bu arada Dark Blue ne lan?? :)

oğuz sarvanın ailesinin zamanında feneriumdan alışveriş yapıp biz ailecek fenerliyiz dediği videoyu neden paylaşmazsın oj.

ama ağlayın siz ağlayın.bu göt korkusunu daha çok çekeceksiniz...

Geri
Üst Alt