F.Orman: "Ağzını burnunu kırıp göndermek gerekirdi"

Efendi gibi görünen ama son derece şark kurnazı olan bir adam.

Yıldırım Demirören gibi gizli Fenerbahçe'li ayrıca.

Hep diyorum, Aziz 2 bu adam, hic sasirmam sike yapmaya kalkarsa onumuzdeki sene. Bakin daha simdiden kafasina koymus, "stadimiz bitecek, orada sampiyonlugu kutlayacagiz" diye. Seneye Besiktas puan kaybetmeye basladigi anda elinden geleni yapacaktir mudahele etmek icin.

Seneye Dany bizde kalırsa eğer (Sanmıyorum gerçi) umarım bu sefer golü bunlara atar.

Görürüm o zaman onları, kudursunlar.

Futboldan ne anlarsınız gidin uyuşturucu satın şike yapın.

Bence Dany'ye sahip çıkmalıyız arkadaşlar. Sonuçta hala bizim futbolcumuz. Ne bu anasını satayım sanki zorla futbolcu göndermişiz.

Şuan semihin oynatılmak istendiği mevki aslında tam danye uygun antepte 3lü defansın sağındayken çok iyiydi. Bjkdede görevini başarıyla yaptı :D

Bir sporcuyla dövmeyi kolay sanıyorlar. Hele bir dövmeye kalkta dayağı nasıl yersin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

yillarca fenevin copleriyle idare eden ezik takim bir gsli oyuncu aldilar diye bir yerleri kasinmaya basladi

zaten turkiyede 2 tane klub var

1 fener. kurulusu GS kompelksi

2 besiktas, kurulusu fenerin yalakasi olmalari

ugur boral giibi onlarca fb cop oyuncusu aldilar, onlar ne yapiyor hehe

Ulan Önder, bilic ve fiko beraber girişse gene de dövemez danyi.

Biz hocasız şampiyon olduk la..

Ayrıca o beğenmediğiniz adamla da şampiyon olduk..

Sorun sizin camianızın kaypaklığı..

Fenerbahçe'yi yalamaya devam edin berabere kalın bilerek..

Bu akşam Trabzon'u yenince vay efendim Trabzon maçı verdi diyecekler yok paramız gitti diyecekler..

Beter olun..

Herşey karşılıklı..

Senin futbolcunmu be ağzını burnunu kırıyorsun be adam.

Danyi tutmasamda stoper olarak bizden hariç kimse ona laf atamaz veya dövemez

Kaynak ne ya bir de moderator olacaksın murhan?

oooo, madem bukadar isteklisiniz moderatör olmaya görelim sizi de.

haberi kestik, sansürledik ve uygun hale getirdik, bu durumda sorun yoktur. bunu moderatör olmadan bilme ihtimaliniz neredeyse yok zaten.

oooo, madem bukadar isteklisiniz moderatör olmaya görelim sizi de.

haberi kestik, sansürledik ve uygun hale getirdik, bu durumda sorun yoktur. bunu moderatör olmadan bilme ihtimaliniz neredeyse yok zaten.

O kadarını anladım da ben bu haberin gerçek olup olmadığını anlayamam o zaman

O kadarını anladım da ben bu haberin gerçek olup olmadığını anlayamam o zaman

Türk medyasinda yazanlarin % kaci dogru olabilir ki? Ama bu haber bence yüksek ihtimal. Fiko efendi alamayacagi stoperlerin pesine düstü, beceremedi ve bizim Dany'i verdik adamlara bedava. Aykut Kocaman'a da hep efendi diyorlardi, tapelerde nasil bir insan oldugu ortaya cikmisti. Fikret Orman'in da böyle oldugunu düsünüyorum.

Türk medyasinda yazanlarin % kaci dogru olabilir ki? Ama bu haber bence yüksek ihtimal. Fiko efendi alamayacagi stoperlerin pesine düstü, beceremedi ve bizim Dany'i verdik adamlara bedava. Aykut Kocaman'a da hep efendi diyorlardi, tapelerde nasil bir insan oldugu ortaya cikmisti. Fikret Orman'in da böyle oldugunu düsünüyorum.

Tamam anlıyorum da şöyle bir şey var. Burada sevmediğin bile olsa birinin dediği bir şeyi paylaşırsın da bu haberin gerçek olmama ihtimali var.

Yani haber doğru çıkmazsa sen burada yorum yazanları saçma bir duruma düşürmüş olursun. Kızmana da gerek yok.

Böyle bir şey dediğini sanmıyorm. Ama böyle bir şey dediyse o da seviyesini belli etmiş. Efendi gibi görünen ama içten pazarlıklı olduğunu göstermiş olur. Çok şükür Ünal Aysal gibi bir başkana sahibiz. Diğer başkanlarla arasında inanılmaz bir kültür ve seviye farkı var.

bu adam tam bi mal hep bjk nin basinda kalsin bu oldugu sürece bi cacik olmaz bunlardan

Geri
Üst Alt