F1 2010

Cevap: F1 2010

Oyunu indirdim ''canyourunit ''sitesine göre pc kaldırmazdı ama pek ala oynayabiliyorum :D Süper olmuş süper oyun içinden aldığım görüntülere bakar mısınız

Kariyerime HRT takımında başladım müthiş bir yarış çıkardım ilk podyumumu yaptım çok eğlenceli gerçekten..

2002'den sonra çıkmadı diyenler var, şaşırıyorum. Bu oyun bildiğim kadarıyla en son ya 2004'te ya da 2005'te çıkmıştı. EA Sports'un muydu emin değilim ama çıktığına eminim. Edinmiştim, yüklemiştim. 2002'yi aratmıştı bana tabii, o da ayrı mevzu.

Ferrari'ye transfer olmadan şampiyon olmak zor..

2002'den sonra çıkmadı diyenler var, şaşırıyorum. Bu oyun bildiğim kadarıyla en son ya 2004'te ya da 2005'te çıkmıştı. EA Sports'un muydu emin değilim ama çıktığına eminim. Edinmiştim, yüklemiştim. 2002'yi aratmıştı bana tabii, o da ayrı mevzu.

Evet, Formula One Championship Edition 2006 vardi, 2007 cikmisti yanilmiyorsam, fena degildi.

1.2614.jpg

Hard modda oynayın oyunu.Arkanızda Ferrarileri hissetmeden,onları arkada tutmaya uğraşmadan zevki çıkmıyor oyunun.Dandirik Lotus'umla perişan ediyorum elemanları.:asd:

Kardes kendi ismimizle kariyer yapabiliyormuyuz yeni baslayarak yoksa birini secmemizmi lazim ?

Tabiki kendi isminle sıfırdan kariyer yapıyorsun.

O senin dediğin normal yarışlar için kariyerde böyle birşey yok.Bu da çok keyifli kılmış esasen.

Hard modda oynayın oyunu.Arkanızda Ferrarileri hissetmeden,onları arkada tutmaya uğraşmadan zevki çıkmıyor oyunun.Dandirik Lotus'umla perişan ediyorum elemanları.:asd:

İnan hacı birşey sorucam bu piste göre yere basma kuvvetini felan ayarlıyorsun ya,ve ilerledikçe motoru felan güçlendiriyormuşsun ben bu tür ayrıntıları oyunda nereden yapacağımı bulamadım ip ucun var mı?

oyuna girip Türkiye'yi asya ülkesi, israil'i avrupa ülkesi gösterdiklerini gördükten sonra direk sildim..

------ tamamdır, crack'i çeken çekmiştir sanırım, gerekirse özel mesaj yoluyla yardım ederiz artık..

Oyun çok zor geldi bana ya ulan kendimi yırtıyorum ama olmuyor kardeşim yarış kazanamıyorum :D

(Kariyer bölümü için konuşuyorum)

Geri
Üst Alt