F1 2014 | Avustralya GP | 1.Rosberg 2.Ricciardo 3.Magnussen

Bu sene ümidim vardı yarışlardan ama BOŞ BİR SEZON olacağa benziyor.

Yanlız Magnussen baya başarılı bir pilot olacağa benziyor sanırım f1de ilk sezonu testlerde felanda sonucları baya iyidi ilk yarıştada podyumu görmüş

F1 bitmiş araçlar v6 15k revle sınırlanmış. Bi ara pistten 50m uzağa wcye gittim ses gelmiyordu. Kulaklık seti alan herkes boşa aldık diye hayıflanıyordu. Motor sesinide kısmışlar seyirci oranı müthiş düşecek çünkü çok tartışılacak. Hele hele sırf fuel yüzünden rickin disq. Olması saçmalık ötesi. Adam kendi ayarlamıyor ztn bilgisayar ayarlıyor. Öbür yanda tüm dünyaya bomba yağdırıp kahve içmeye özel jetle milanoya giden adamların fuel save yapıyoruz demesi zaten komedi. Geçmiş olsun f1.

Aynen motor sporlarını insana çeken şeylerden biri de motor sesleri, kulağa hitap etmesi.

Araçlardan neredeyse hiç ses çıkmıyor, duysak bile çıkan sesler çok kötü insanı soğutuyor resmen

Ric diskalifiye olayını duydum.

Karara itiraz edilecek sanırım ama sonuç çıkmayabilir.

Bu arada, yeni F1 pilotlarından Daniil Kvyat, ilk yarışında puan alarak,

Vettel'e ait "en genç puan alan pilot" rekorunu kırmış.

Yeni rekor :

19 yıl, 10 ay, 11 gün

Böyle aptalca kural görmedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wbiBPfj-F5k[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nRRx7DoeA2c[/media]

özledik yav eskisinin sesi bile insani yarisi izlemeye itiyodu. su sese bak akulu araba gibi ayni

F1 neden böyle oldu? Boyle mukemmel bir organizasyon nasıl 10 sene de böyle rezil bir hal aldi inanamıyorum. Eskiden en buyuk zevkimdi bu yarislari saatlerce seyretmek, artik 2 tur dayanamiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yazikki en büyük sorun bu sene benzin olayi kimse son gaz süremiyecek ikidebir benzinine dikkat etmeleri lazim ,sesse gelince dogru cok fark var ama beni o kadar rahatsiz etmiyor beni daha cok bu benzin olayi rahatsiz ediyor.

Alonsonun ilk yarista sampiyonluk favorilerinin onunde olmasi sevindirici

Geri
Üst Alt