Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.137
- 1.468
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcelonaya mi gelsin diyorsunGuardiola’nın ayrılma vakti geldi de geçiyor..
Olması gereken o ama Flick’i aldılar heraldeBarcelonaya mi gelsin diyorsun
Ne alaka yavGuardiola’nın ayrılma vakti geldi de geçiyor..
ŞL’de paso nal topluyor, loser United’a bile kupa veriyor bu kadar sene sonra çoktan dominasyon başlamalıydı, Premier Lig şampiyonluğunu da seneye kaybeder.Ne alaka yav
Zaten dominasyon var dominasyon başlamalıydı derken.ŞL’de paso nal topluyor, loser United’a bile kupa veriyor bu kadar sene sonra çoktan dominasyon başlamalıydı, Premier Lig şampiyonluğunu da seneye kaybeder.
Valla sorma bende kapadım ikinci yarıyı. Yarın da izleyemem muhtemelen.Sırf 24 Dk bekledim şampiyonluk totemi olsun diye kanks yav![]()
Ben Maç'ı izledim ama senin etiketine bilerek 24 Dk sonra cevap verdimValla sorma bende kapadım ikinci yarıyı.
Tebrik ederim emre altun ve nacinin sesleri kesildiValla sorma bende kapadım ikinci yarıyı. Yarın da izleyemem muhtemelen.
Naci renkdaşım özel olarak tebrik etti razıyız kendisinden.Tebrik ederim emre altun ve nacinin sesleri kesildi
Nerde etti. Tenhalarda etmişse sayilmazNaci renkdaşım özel olarak tebrik etti razıyız kendisinden.
yok yok direkt maç konusu altındaNerde etti. Tenhalarda etmişse sayilmaz
Sassulo interi ligde 2 kere yenmiş sassuloda gerçek İtalya sampiyonubi dk bi dk.
şimdi utd city yi yedi.
biz utd i yendik
E EPL ŞAMPİYONU OLMUŞUZ ?!
tüm alçaklara haysiteysizlere sassulo'da göstermiş demekSassulo interi ligde 2 kere yenmiş sassuloda gerçek İtalya sampiyonu
Benim için yenilgi önemli değil yenilis şekli önemli. Derbilerde gördügüm en kotu 3 derbi maçıydı. Belki ilki butüm alçaklara haysiteysizlere sassulo'da göstermiş demek