Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye öyle diyorsun hocamYa gec Allasen..
☆$☆
Ya birak ya üc bes frikik ile noksanlarini kapatiyordu.En baba sezonunda elestiridim diye günde bes on kisi ile ugrasiyordum.Millet cilek,kremanin tadina aldanip pastanin hamurunun küflendigini göremedi sadece.Niye öyle diyorsun hocamSadece 2011-2012 sezonunu baz alırsak en iyisi olmasa bile en iyilerinden biriydi bence
Sonradan cozuttu bizimki tabi
![]()
Yok hocam bu konuda sana katılamayacağımYa birak ya üc bes frikik ile noksanlarini kapatiyordu.En baba sezonunda elestiridim diye günde bes on kisi ile ugrasiyordum.Millet cilek,kremanin tadina aldanip pastanin hamurunun küflendigini göremedi sadece.
Sükürler olsun sonunda millet lafima geldi hocam.
☆$☆
juninho oynuyor mu daha
Saygi duyarim,zaten hakli oldugumu kanitlamak icin caba sarfedecegim son adam sensin hocam.Yok hocam bu konuda sana katılamayacağım2011-2012 sezonundaki Melo ve Selçuk ikilisine en ufak bir söz söylemem. O sezon ikisi de muhteşemdi. Gerçi Melo şu malum Riera mevzusundan dolayı o muhteşemliği biraz gölgelemişti ama sağlık olsun
Selçuk ise bence kariyerinin en iyi sezonunu oynamıştı. Bir daha o sezonun çeyreği kadar oynayamaz sanmıyorum. Güncel olarak zaten gönderilmesini istiyorum onda hemfikiriz...
Eyw. HocamSaygi duyarim,zaten hakli oldugumu kanitlamak icin caba sarfedecegim son adam sensin hocam.O yüzden uzatmamakta fayda var,ama Melo,Urfali ve önde Elmander'in insanüstü performansi bazi seyleri dogru analiz etmene engel oldugunu düsünüyorum.Hem bu topcularin eksikligi hem de frikik gollerinin azalmasi adamin defolarini ortaya cikardi.
Yoksa on numara mücadele eden,hizli pas atan bir futbolcu degildi zaten Selcuk.
Benim icin kendi ekseninde dönmeden pas atamayan bir adamdi her zaman.
Edit:Uzatmayalim derken uzadi yine
☆$☆
Ya yok adami itin kicina sokmak gibi derdim yok.Tr sartlari icin yeterli,ama bi aralar 20-30 dan asagi vermeyiz naralari atanlari hatirladikca dogru teshis yaptigimi düsünüyorum.Misal Burak Yilmaz'i da begenmem ama bazi üyeler gibi yerin dibine sokmam adami.Biz zaten toplum olarak dakikasi dakikasina tutmayan bir milletiz.Eyw. HocamUzat hocam sıkıntı değil karşılıklı tartışırız işte adam gibi
Ujfaluji ve Elmander gibi iki tecrübenin ve takım oyuncusunun önlerinde ve arkalarında olması muhakkak ki performanslarını olumlu yönde etkilemiştir ona hiçbir itirazım yok hemfikirim zaten
Ama o sene ki Melo ve Selçuk'un açlığını o sezondan sonra sadece geçen seneki Melo'da görmüştüm. O sene ikisi de açtı hocam hatta takım açtı
O sene ki melo ve selçuk bu sene elimizde olsaydı inan bana şampiyonluğu garantilemiştik ve şu anda formalite maçlar oynuyorduk kadıköye formalite icabı gidiyorduk
İşte o sene ki performansları ile bu derece fark yaratmışlardı. Tamam Selçuk hiçbir zaman hızlı bir oyuncu değildi zaten ama o seneki pasları, ortaları, frikikleri, şutları, oyun kuruculuğu, fizik gücü, defansif anlamdaki kritik müdahaleleri ve topun ayağından zor alınır derecede yapışması gibi özellikleri vardı. O sezondan sonra bunların çok büyük bir kısmını yitirdi. Zaten o yüzden bu kadar üzerine gidiyoruz. Neler yapabileceğini bildiğimiz bir adamın bu kadar kepaze bir şekilde oynamasını içine sindiremiyor taraftar. Ha sen her halükarda ben Selçuk'un futbolculuğunu beğenmiyorum diyorsun saygı duyuyorum. Lakin ilk geldiğinde şikecilere değil de bize imza attığını duyduğumda ve "Selçuk İnan Galatasaray'da" son dakika haberlerini gördüğümde halay çekmiştim
İlk sene için beni haklı çıkardı ama ilk seneden sonrası malesef hayal kırıklığı oldu
![]()
Eh tabi ki o kadar da değil haklısınYa yok adami itin kicina sokmak gibi derdim yok.Tr sartlari icin yeterli,ama bi aralar 20-30 dan asagi vermeyiz naralari atanlari hatirladikca dogru teshis yaptigimi düsünüyorum.Misal Burak Yilmaz'i da begenmem ama bazi üyeler gibi yerin dibine sokmam adami.Biz zaten toplum olarak dakikasi dakikasina tutmayan bir milletiz.
Misal forumda Muslera'nin dünyanin en iyi 3 kalecisinden biri oldugunu iddia edenler var.
"Ya dünyanin en zengin,basarili takimlari neden transfer etmiyor" diye sordugumda ya Muslera'ya düsmansin ya da sacmaliktan öteye gecmeyen anlamsiz bir cvp aliyorsun.
☆$☆
Ya ben gitsin demiyorum zaten.Insallah futbolu bizde birakir.Eh tabi ki o kadar da değil haklısın20-30 milyon avro civarı paralara Pogba'ya falan talip olursun yani daha doğrusu talip olabilirsin ama yine de alamazsın o ayrı konu
Doğru dakikası dakikasına tutmayan bir milletiz ve o an ki psikolojimizi gelişen güncel olaylar belirliyor. Mesela Muslera'ya dünyanın en iyi kalecilerinden deyipte 3 gün sonra Muslera'yı satıp yerli kaleci almalıyız diyenleri de gördük
Bu arada kendi kanaatimdir ciddi ciddi Courtious ve Neuer dışında dünya üzerinde Muslera'dan daha iyi diyebileceğim bir kaleci ben görmüyorum. Varsa da ben bilmiyorum. Mesela Barça iki kaleci aldı. O esnada hiç Muslera'yı düşündüler mi merak ediyorum. Listelerinde vardır muhakkak ama aldıkları kaleciler daha genç kaleciler. Belki nispeten Muslera'nın yaşı onlara göre ilerlemiş olduğu için ilk öncelik değildi bilemiyorum. Manu bir ara fiyat sormuştu diye biliyorum ama bizimkiler 15-20 civarından kapıyı açınca vazgeçmişlerdi diye hatırlıyorum. Ve herşeyden önemlisi bence Barça Real Manu Bayern gibi takımlarda oynasa sırıtmaz diye düşünüyorum. Onların transfer etmeyi düşünüp düşünmemeleri bu anlamda önemini yitiriyor ki zaten mümkünse düşünmesinler
Yabancı sınırı da kalktı artık Muslera mümkünse bizde bıraksın bu saatten sonra :asd22:
Lig değil hocam zaten kıyaslamayı daha çok CL performansına göre yapıyorum ben şahsenYa ben gitsin demiyorum zaten.Insallah futbolu bizde birakir.
Meselenin yas,para ile alakali oldugunu sanmam.Kimse kusura bakmasin ama o elit takimlar üc bes kurusun hesabini (hele kaleci gibi önemli bir mevkide) yapmaz hocam ve bu tarz söylemlere kimse inandiramaz beni.
Muslera Gs'a seviyesinde bir takimda oynadigi icin sansli oldugumuzu inkar etmiyorum,ama yedigi hatali gollerde tüm sucu defansa atanlar birazda kalemizde pozisyon yaratanlarin Ronaldo,Benzema olmadigini ve rakip takimin Manu,Chelsea gibi takimlarin olmadigini hesaba katsalar o "30-40 milyona satariz" ve "dünyanin en iyi 3 kalecisinden biri oldugu"sevdasindan vazgecerler belki
Ya ligimizde Hürriyet,Veli gibi kazmalar oynuyor yahuPremier;Bundesliga gibi liglerde oynayan kalecilerlen nasil "saglikli" kiyas yapabiliyorsunuz?
☆$☆
Ya neyse senelerdir büyük paraya transfer olmaz diyordum ve halen ayni fikirdeyim.Bizimle sözlesmesini uzatmaz bonservizsiz giderse bilemem tabi.Lig değil hocam zaten kıyaslamayı daha çok CL performansına göre yapıyorum ben şahsenBu seneyi saymazsak (ki takım olarak felaket durumdaydık Muslera'nın yapabileceği pek birşey olduğunu düşünmüyorum) ben Nando'nun CL performansını beğeniyorum. Takımı yaktığı bir maç hatırlamıyorum açık konuşmak gerekirse
Özellikle Juve, Manu ve Shalke maçlarındaki performansını beğenmiştim.
Avrupa'nın baba takımları bu zamana kadar düşünmedilerse bu saatten sonra düşünmezler zaten hocamYa neyse senelerdir büyük paraya transfer olmaz diyordum ve halen ayni fikirdeyim.Bizimle sözlesmesini uzatmaz bonservizsiz giderse bilemem tabi.
☆$☆
Aynen hocam zaten olay bundan ibaretAvrupa'nın baba takımları bu zamana kadar düşünmedilerse bu saatten sonra düşünmezler zaten hocamBen de büyük bir transfer yapabileceğine ihtimal vermiyorum ama o baba takımlarda da oynasa sırıtmayacağını iddaa ediyorum sadece
![]()