Tier 1 Fabián Ruiz İçin PSG'ye İlk Teklif Yapıldı

gsc yorumlarina bakinca
1.muhtesem orta saha imkansiz gelmesi
2.bu mustafa sarp kilikli herifi ne yapacaz

Betis'te de süperdi
Napoli'de de süperdi
PSG'de de süperdi

Bu herif topçuoğlu topçu süper olağanüstü bir topçu

Tam olarak bizim sistemsiz takıma al koy çevresine futbolu öğretsin tarzı bi topçu

Tüm şartlar sonuna kadar zorlanmalı

40m bonservis 8m maaş ile kadromuza katalım

Set futbolu icin cok uygun bir futbolcu ayrica iste o Ispanya'nin topu tik tak paslasmasi aklima geliyor ama onu da biz beceremiyoruz pek.

Bu arada bu Sami Yen'i yönetimden birileri (artık Kavukçu mu her kimse) bu transfer mevzularında tamamen taraftarı aptal yerine koymak için kullanıyor. Son 2 yılda bu konularda söylediği neredeyse hiçbir şey tutmadı. "Bakın yönetim çalışıyor" dedirtmek için kullanılan bir maşa bu çocuk. Tranfer konularında böyle en azından.

Teklif vardır bu arada yoktur demiyorum da her anlamda imkansıza yakın bir transfer. Sanki teklif olunca gerçekleşme ihtimali varmış gibi lanse ediyorlar. Gerçek olsa, son 10 yılda Osimhen'den sonra ülke futbolundaki en manyak transfer olurdu.

Gündüzü bizim bunu fenerin alması lazımdı normalde

Bize uymayacak bir profil gibi.

Sergio nun Demirbayın Saranın daha iyisi diyelim

Torreira 8 oynatıp, 6 ya sağlam birini alma fikri kayboldu heralde yine

Futboldan anlayan insanlar görmek sevindiriyor
Futboldan anlamaktan ziyade futbolcudan anlamak diyelim.Burada Böyle yorumları görmek benide mutlu ediyor.
Kadro oluştururken çok fazla parametreye dikkat etmek lazım.
Ruiz tabiki üst düzey oyuncu fakat burada abartıldığı kadar zor bir transfer olmaz.
Belliki daha az süre almaya başlamış.Yaş 29 değişime gidebilirler.
Sane gibi bonsetvisi elinde olsa bir nebze daha iyi olabilirdi.Ama şimdi hem ciddi bir yıllık ister hemde bonservisi fazla olur.
Bizim sistemde tor ve ruiz ikilisi önde yunus olursa çok fazla eleştiri alır.Her ne kadar bireysek olarak fark yaratacak olsada psgdeki performansını göremeyebillriz.Adam psgde deli gibi ileri geri çalışan aynı zamanda teknik mücadeleci iki orta sahayla oynadı.

Ruizi herkes ister fakat işte maliyet yaş kadro yapısı falan çok önemli.
Mesela freiburgdaki gibi wonderkid genç yıldız adaylarını almak daha zor.
Bizim başımızdakilerin bu tarz oyuncularıda alabileceklerini düşünmüyorum.

Vay be sene başında okanın hayali 3 sekizli orta saha ,yada becerebilirmiyim diye düşündüğü sistem demiştim
Modern futbol 3 sekizle oynanır efenim

Profiline sokayim fabian ruiz bu ..Normalde 29 yas 40 civari bonservis hemen herkese karsi cikardim ama baska bir seviyeden bahsediyoruz

Geri
Üst Alt