Tier 1 Fabián Ruiz İçin PSG'ye İlk Teklif Yapıldı

Hakan bundan daha çok faydalı olur bize ama biz 6 numara aramıyor muyduk ?
Oyun kurucu arıyor isek 10 numara gibi oynayan forveti de ikileyecek mertens gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var

Hakan bundan daha çok faydalı olur bize ama biz 6 numara aramıyor muyduk ?
Oyun kurucu arıyor isek 10 numara gibi oynayan forveti de ikileyecek mertens gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var
6 numarada torreira ve lemina var gerek yok diyor okan hocamız. Bence yanılıyor ama hadi hayırlısı

Lan önce bir DM alin ondan sonra bakariz böyle adamlara.

Lemina'li ve Lemina'siz bir Galatasaray arasinda ciddi fark var. Bunu nasil göremiyor Okan hoca. Hala mi "12 adamla mi oynayacagiz yauuvv" kafasinda??

Futboldan anlamaktan ziyade futbolcudan anlamak diyelim.Burada Böyle yorumları görmek benide mutlu ediyor.
Kadro oluştururken çok fazla parametreye dikkat etmek lazım.
Ruiz tabiki üst düzey oyuncu fakat burada abartıldığı kadar zor bir transfer olmaz.
Belliki daha az süre almaya başlamış.Yaş 29 değişime gidebilirler.
Sane gibi bonsetvisi elinde olsa bir nebze daha iyi olabilirdi.Ama şimdi hem ciddi bir yıllık ister hemde bonservisi fazla olur.
Bizim sistemde tor ve ruiz ikilisi önde yunus olursa çok fazla eleştiri alır.Her ne kadar bireysek olarak fark yaratacak olsada psgdeki performansını göremeyebillriz.Adam psgde deli gibi ileri geri çalışan aynı zamanda teknik mücadeleci iki orta sahayla oynadı.

Ruizi herkes ister fakat işte maliyet yaş kadro yapısı falan çok önemli.
Mesela freiburgdaki gibi wonderkid genç yıldız adaylarını almak daha zor.
Bizim başımızdakilerin bu tarz oyuncularıda alabileceklerini düşünmüyorum.

Bende tor fabian yunus ossı olacak diye istemiyorum

İspanya gibi oynasak bu os 3lüsü şahane olur ama biz öyle oynayamıyoruz,oynayamadığın oyunun adamını almak da pek mantıklı değil ihtiyacın da farklıyken üstelik

Tek başına gelecekse istemem,6 no ile birlikte gelecekse isterim,bu transfere bakış açım budur

Tek başına gelecekse istemem,6 no ile birlikte gelecekse isterim,bu transfere bakış açım budur
30 yaşındaki herife hem 30 milyon bons vereceğim, üstüne 7-8 de maaş vereceğim, bir de Migros'ta satılan Domestos'un promosyonu misali yanına koli bandıyla yapıştırılmış 6 numaraya gereksinim duyacağım. Aksi taktirde fayda göremeyeceğim.

Şu koşullamalar bile, bu herifin kötü bir tercih olduğunun net göstergesidir.

Muhtemelen linç yeriz ama Ruiz şu an aranılan profil değil. Çok iyi oyuncu, seviye atlatır ama bence eksik olan nokta Ruiz değil bana göre.

İlkay var, sara var, yunus var, torreira var, lemina var, Yusuf var, kimi oynaticaz?

30 yaşındaki herife hem 30 milyon bons vereceğim, üstüne 7-8 de maaş vereceğim, bir de Migros'ta satılan Domestos'un promosyonu misali yanına koli bandıyla yapıştırılmış 6 numaraya gereksinim duyacağım. Aksi taktirde fayda göremeyeceğim.

Şu koşullamalar bile, bu herifin kötü bir tercih olduğunun net göstergesidir.

Etikete takılmayıp tepki çekme ihtimaline rağmen sürüye uymayıp fabianı istemiyorum demen çok güzel hareketti

Kendim gibi cesur adamlar görünce seviniyorum

Sen ben biz kimiz biliyomusun,etikete takılmayıp mbappe gibi birine istemezük çekip sonucunda şampiyonlar ligini kazanan enrikeyiz

Etikete takılmayıp tepki çekme ihtimaline rağmen sürüye uymayıp fabianı istemiyorum demen çok güzel hareketti

Kendim gibi cesur adamlar görünce seviniyorum

Sen ben biz kimiz biliyomusun,etikete takılmayıp mbappe gibi birine istemezük çekip sonucunda şampiyonlar ligini kazanan enrikeyiz
Enrike zaten Tarık Çamdal ile kazandı CL'yi usta. Adamın as oyuncusu Ballon Dor aldı. Muazzam oyuncuları var. Sanki Mbappe gidince orta sınıf takımla destan yazdılar gibi anlatıyorsun.

maestro neden alınmıyor

Umarım gerçektir. Genç oyuncular alırız. Ruiz'in gelme ihtimalini de pek görmüyorum. Mukairu+ Danois'i alırsak beraber çok iyi iş olabilir gelecek içinde.
Genc oyuncu alacağımızı kutlu ve bikac muhabir günlerdir soyluyo zaten.serhan turk bile dedi.gurpegi dese ne olur

Baba oyuncu ruize daha dün yeni teklif yaptık

Enrike zaten Tarık Çamdal ile kazandı CL'yi usta
Olm mbappe gibi adamı kim dehleyebilir adama deli muamelesi çekerler

Hadi dehledin,dehler dehlemez şlyi kim kazanabilir

Hadi kazandın bunu da senelerdir şlyi alamayan psgyle kim başarabilir

İşte sadece kendinden emin,işi bildiğini bilen enrike gibi yürekli insanlar başarır

Bak daha yeni prensipleri ve ilkeleri uğruna dünyanın en iyi kalecisi faal en formda kaleci donnarummayı da şutladı

Okan da ihtiyacımız değil ama 40 milyonsa gelsin çekiyor topçuya aradaki seviye,ilke farkına bak

Geri
Üst Alt