Tier 1 Fabián Ruiz İçin PSG'ye İlk Teklif Yapıldı

Gelirse sadece 2. devre en az 3 gol 8 asisti var 15 maçta oynasa ligde.

Sara'dan bu sene alamadığımız skoru bu adam yapar.

Evet, orta sahada Lemina boşluğunu doldurmaz.

Ama biz neden Lemina'yı boşluk olarak tanımlıyoruz.

Lemina sanki orta sahada oynamayacak gibi düşünmek yanlış.

Sara yedek kalır, kadro derinliği her halükarda olur.

Gaza geldim, gaza gelmek beleş nasılsa kaç para ulan bir Wirtz :asd: :asd: şaka şaka Fabian dışında saf 10 aramıyoruz anladığım kadarı ile

Olm mbappe gibi adamı kim dehleyebilir adama deli muamelesi çekerler

Hadi dehledin,dehler dehlemez şlyi kim kazanabilir

Hadi kazandın bunu da senelerdir şlyi alamayan psgyle kim başarabilir

İşte sadece kendinden emin,işi bildiğini bilen enrike gibi yürekli insanlar başarır

Bak daha yeni prensipleri ve ilkeleri uğruna dünyanın en iyi kalecisi faal en formda kaleci donnarummayı da şutladı

Okan da ihtiyacımız değil ama 40 milyonsa gelsin çekiyor topçuya aradaki seviye,ilke farkına bak
Adam zaten gitmek istiyordu usta. Sanki s**tir çekti. 40 milyona aldılar kaleciyi. Zabaryni 63 milyon. Sallayam da nasıl sallayam diyorsunuz.

Seviye atlatabilecek her konuda uzman orta sahada eksiksiz bir oyuncu

Taraftarin gozunu boyamak ve zaman kazanmak icin ortaya atilan bir isim. Can Diego Maradona hayirli olssun diyebilir miyiz ?

Güzel oyalıyorlar milleti.

1767962811032.webp

Gelirse sadece 2. devre en az 3 gol 8 asisti var 15 maçta oynasa ligde.

Sara'dan bu sene alamadığımız skoru bu adam yapar.

Evet, orta sahada Lemina boşluğunu doldurmaz.

Ama biz neden Lemina'yı boşluk olarak tanımlıyoruz.

Lemina sanki orta sahada oynamayacak gibi düşünmek yanlış.

Sara yedek kalır, kadro derinliği her halükarda olur.
Haklisin ama Lemina'yi ona yakin tarzdaki bir oyuncu ile yedeklemek sart.

CL + Lig + ZTK var. Gerci CL'de ne kadar ilerleriz biraz supheli ama olsun.

Yine her transfer dönemi gibi yüksek profilli isim peşinden koşacaz son 3 gün herkesin durumunu sorup bi tane çöp alacaz. Ne yönetim akıllandı ne taraftar fabian ruiz niye gelsin ki ?

Adamlarin sahibi kac kere ayagina gitti yeni sozlesme yapalim diye ama sen ne takip edersin ki zaten. Anca kendince birseyler uydur iste.

Donnarumma da nolmuş peki

Adamın videoları var mbappeyi haşladığı,bu takımda savunma yapacaksın falan cart curt dediği

Mbappe gitmek istemişse de enrike de kapıyı açmış

Psg yönetimi bedava gitmesin diye sözleşme önermiştir yönetimsel bir şey

Donnarumma da nolmuş peki

Adamın videoları var mbappeyi haşladığı,bu takımda savunma yapacaksın falan cart curt dediği

Mbappe gitmek istemişse de enrike de kapıyı açmış

Psg yönetimi bedava gitmesin diye sözleşme önermiştir yönetimsel bir şey
Enrique'den bize ne yav o sanki sozlesmeleri veriyor, ben ne diyorum sen ne diyorsun.

#kandırmayın ulan Gaassaraylıları

Az önce 3,5 dakikalık skills videosunu izledim
Çok yakın temasa izin veriyor
Bizim burda 3 güne bacağını eline verir bizim ligin baltaları

Orta sahada Torreira, Sara, Lemina, İlkay var. Kanat-hücum transferi birinci öncelik olmalı en fazla burada rotasyona ihtiyaç duyuyoruz ve oyuncuların form durumu savunma oyuncularına göre daha değişken oluyor. Şuan 3 isim de iyi ama Sane lig başında kötüydü, Barış transfer haberlerinden sonra haftalarca çok kötü oynadı, Yunus sakatken takım kabız oldu üretemiyorduk. Şuan üçünün de iyi görünmesi kimseyi yanıltmasın bu bölge en kritik bölge. Zaman zaman hepsi bile aynı anda sahada olabilir. Orta saha transferi birinci öncelik değil.

Geri
Üst Alt