- 18 Temmuz 2009
- 82.018
- 239.579
- 5.263
Dün yine muazzam oynadı, büyük balık kaçırdık o kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güney amerikalı topçuların nasıl ki dünya kupası performansı yanıltıcı olabilir diyoruz ya, ispanya milli takımında oynayan belli profilde oyuncular da sanki öyle geliyor bana. bu gibi oyuncular, çok iyi bir mekanizmanın çok iyi birer parçası gibi. bize ise bireysel oyuncular daha iyi geliyor sanki.Dün yine muazzam oynadı, büyük balık kaçırdık o kesin.
Öyle zaten de hayvan gibi atletizmi olan adamların yanında sakince çıkışları, topu koruyuşu vs en belirgin özelliği zaten Ruiz’in.güney amerikalı topçuların nasıl ki dünya kupası performansı yanıltıcı olabilir diyoruz ya, ispanya milli takımında oynayan belli profilde oyuncular da sanki öyle geliyor bana. bu gibi oyuncular, çok iyi bir mekanizmanın çok iyi birer parçası gibi. bize ise bireysel oyuncular daha iyi geliyor sanki.
Öyle deme yav. GSC futbol ulemalarına göre çöptü.Dün yine muazzam oynadı, büyük balık kaçırdık o kesin.
şuna dönmüş isteyen haindir
![]()
İstemezük.
Sadece bu video editine bakacak olursam İspanyol Kerem Demirbay
anlayacağını sanmıyorum ama yine de bir kereye mahsus ciddiye alıp yazayım.
güney amerikalı topçuların nasıl ki dünya kupası performansı yanıltıcı olabilir diyoruz ya, ispanya milli takımında oynayan belli profilde oyuncular da sanki öyle geliyor bana. bu gibi oyuncular, çok iyi bir mekanizmanın çok iyi birer parçası gibi. bize ise bireysel oyuncular daha iyi geliyor sanki.
Bu adam niye bu kdr cabuk gaza gelmeye başladı yawSadece bu video editine bakacak olursam İspanyol Kerem Demirbay
Niye salak ve anlayışsız mı zannediyorsun beni ?anlayacağını sanmıyorum ama yine de bir kereye mahsus ciddiye alıp yazayım.
kendisini hala istemiyorum ve sebebim de şu:
estağfurullah. devam etmeyeceğim alıntı yapmaya.Niye salak ve anlayışsız mı zannediyorsun beni ?