Tier 1 Fabián Ruiz İçin PSG'ye İlk Teklif Yapıldı

Dün yine muazzam oynadı, büyük balık kaçırdık o kesin.
güney amerikalı topçuların nasıl ki dünya kupası performansı yanıltıcı olabilir diyoruz ya, ispanya milli takımında oynayan belli profilde oyuncular da sanki öyle geliyor bana. bu gibi oyuncular, çok iyi bir mekanizmanın çok iyi birer parçası gibi. bize ise bireysel oyuncular daha iyi geliyor sanki.

güney amerikalı topçuların nasıl ki dünya kupası performansı yanıltıcı olabilir diyoruz ya, ispanya milli takımında oynayan belli profilde oyuncular da sanki öyle geliyor bana. bu gibi oyuncular, çok iyi bir mekanizmanın çok iyi birer parçası gibi. bize ise bireysel oyuncular daha iyi geliyor sanki.
Öyle zaten de hayvan gibi atletizmi olan adamların yanında sakince çıkışları, topu koruyuşu vs en belirgin özelliği zaten Ruiz’in.

Çok istedik ama beceremedi bizimkiler.Tam ihtiyacımız olan adam, press yemez takımı.

Ben bu arkadaş hakkında geçmiştede yazdım. İspanyol milli takımında tadından yenmiyor.
Psg de bu kadar değil.

şuna dönmüş isteyen haindir

ELmfYunXsAE1RhS.jpg
:D

anlayacağını sanmıyorum ama yine de bir kereye mahsus ciddiye alıp yazayım.
kendisini hala istemiyorum ve sebebim de şu:

Sadece bu video editine bakacak olursam İspanyol Kerem Demirbay
Bu adam niye bu kdr cabuk gaza gelmeye başladı yaw

Eskiden boyle dgldi @Oğuzhan Sesko

Karakullukcuya aptal dgl diyor, ruize kerem diyor.

Korkuyorum yakinda ekonomi cok iyi de diyecek.

Yaş ilerledikce boyle oluyo demek

Maalesef GSC ailesini transfer hususunda dinlememek lazım.

O zaman bize gelmezdi, şimdi bile gelmez.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca, kariyer zirvesine ulaşmış, henüz düşüşe de geçmemiş adamlar istiyor sürekli. Bu garanticiliğin bedeli yüksek olacağı gibi paranın dönüşü de pek mümkün olmayacaktır haliyle. Kadrodaki her eksiği bu şekilde tamamlamak ve bunu sürdürmek mümkün değil. Geçen sezon FB nin fazladan standart birer stoper ve santrforu olsa şampiyonluğü net kaybetmiş ve şimdiden patlamıştık mesela. Mevcut kural olmasa Ugochukwu, Ponomarenko gibi gençlere dönüp bakmayacaktı yine ki zorunluluk olmasa bile 14 oyuncudan 5-6 sı genc, hatta birkaçı istikbal vaad eden U20 olmalı zaten. Benim de sıkça vurgu yaptığım ''Yarışmacılık'' hocanın anladığı ve yutturmaya çalıştığı gibi bir şey değil...

Geri
Üst Alt