Fabregas Formalarını Yakan Yakana

Léo Güney

Ulubatlı Souness
fabregas-%C3%B6l%C3%BCr%C3%BCmdegitmem.png

Arsenal’in oyuncuya talip olmaması sonrası Londra’daki ezeli rakipleri Chelsea’ye imza atan Cesc Fabregas’a taraftar tepkileri artıyor.

Özellikle ben Fernando Torres gibi başka İngiliz takımında oynamam demecini bile vermiş olan Fabregas’ın Chelsea’ye gelmesi Arsenal taraftarları kadar takımdan ayrıldığı için Barcelona taraftarlarını da üzmüşe benziyor.

Mangalda küle dönen Fabregas formalarından seçmeler…

fabregas3.png

fabregasshirt1.jpg

En iyi tercihi yapmıs. Arsenal'de Mesut ile yapamazdı, cünkü Fabregas'ında gercek mevkisi 10 numara posizyonu. Chelsea'de muhtemelen bu posizyonda oynayacak.

Gol posizyonlarını girme konusunda Dünyanın en yetenekli 4-5 oyuncusundan biri oldugunu düsünüyorum. Bitiriciliğede çok iyi. Morinho ile Dünyanın en iyi 10 numarası olacağını umuyorum.

vay be zamanında ne aglamıştı arsenal ıcın

Cech Fabregas "Çocukken Chelsea'ye karşı bir sempatim vardı zaten Arsenal formasını giydiğimde kendimi garip hissetmiştim."

Fabregas küççükkene Chelsea'liymiş.

bizi yurtdışında takip edenler yoktur ama acaba emre fb'ye gittiğinde benzer tepkiyi veren olmuş mudur?

Ben açıkçası çok klişe ve yavan buluyuyorum futbolcuların bu açıklamaların..

O değil de 2. fotoda niye telin üzerine koymuş formayı anlamadım.Yakacaksan at ateşin içine yak güzelim teli de mahvetmişler yazık.

yapmayacaksın işte bunu, oynadığın takımın rakibine gitmeyeceksin. Futbolun etiği bunu gerektirir. Para peşindeki ahlaksız futbolcu rakibe gider.

Geri
Üst Alt