Fabregas Resmen Chelsea'de

nazik oyun oynayan pas adamı - 2 önlibero ile oynatırsan anca verim alırsın.

Barça yıllarca uğraştı almak için. Geldikten sonra bir türlü mevkisine uygun bir yer bulamadılar.

Bir vakitler Premier Lig'i hallaç pamuğu gibi atan bir elemandı. Arsenal'den hiç ayrılmamalıydı büyük hata etti. Premier Lig'e dönmesine sevindim.

Mata'yla Fabregas'ı nasıl aynı bölge oyuncusu yaptınız, şaşkınlıkla okudum. Matic veye Ramires ile yan yana oynar. Oscar-Hazard-Willian üçlüsünü bozmaz Mou.

Arsenal taraftarı Fabregas'ı silmiş. Pardon yakmış; :rolleyes:

Ryz7nY.jpg

Adnan Sezgin Barcelona yönetiminde yer aliyor mu ?

Ibrahimovic 60 Mio.Arti Eto icin alindi 25 Mio´ya satildi.

Bi ara Donezk´den cins bi adam almislardi 25 Mio. ya, bi sene sonra belesden yolladilar.

Fabregas´da baya bi tuzlu fiyata gelmisdi yanilmiyorsam, simdik ise 30 kusur biseye satiliyor.

David Villa bilmem kac milyon avro´ya gelmisdi, cerez parasina Atletico´ya satildi.

Bu adamlarin muhasebecileri kim ? Kardes payindaki Oguzhan mi yoksa.

Arsenal'da bu satıştan ciddi pay alacak sanırım. Satıldığı zaman öyle bir madde koydurtmuşlardı. Arsenal almalıydı diyeceğim de, baya para vermişler. Üzüldüm, geri gelmesini isterdim.

Arsenal'da bu satıştan ciddi pay alacak sanırım. Satıldığı zaman öyle bir madde koydurtmuşlardı. Arsenal almalıydı diyeceğim de, baya para vermişler. Üzüldüm, geri gelmesini isterdim.

Benim bildigim Barça kar yapsaydı onun üzerinden pay alacaktı Arsenal ama yanılmış da olabilirim.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Adnan Sezgin Barcelona yönetiminde yer aliyor mu ?

Ibrahimovic 60 Mio.Arti Eto icin alindi 25 Mio´ya satildi.

Bi ara Donezk´den cins bi adam almislardi 25 Mio. ya, bi sene sonra belesden yolladilar.

Fabregas´da baya bi tuzlu fiyata gelmisdi yanilmiyorsam, simdik ise 30 kusur biseye satiliyor.

David Villa bilmem kac milyon avro´ya gelmisdi, cerez parasina Atletico´ya satildi.

Bu adamlarin muhasebecileri kim ? Kardes payindaki Oguzhan mi yoksa.

dunku corap olayi hahaha

Geri
Üst Alt