# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

ulkesınde en ıyı 3 savunmacıdan bırı secıldi.2003'den beri Arjantin Milli Futbol Takımı formasını giyiyor ve Maradonanın degişmez ismi.2006 Dunya kupasında en ıyı 5 savunmacıdan biri seçildi. 2009/2010 sezonunda, Barclays Premier League'den düşen Newcastle United takımından, Galatasaray'a £ 4M ücretle transfer olmuştur.

??????????

Deniz Mehmet Demirkol mantıklı yorumlar yapar herkes Keıtayı yerden yere vururken adam öve öve bitirimedi yani Galatasaraya karşı bir yazar degil Ömer Üründülde öyle Demirkol öyle dediyse vardır bir bildigi

coloccini milan'da tutunamadı, newcastle'da da beklenilen performansı gösteremedi belki bu yüzden böyle konuşmuştur ama coloccini deportivo'da harika bir dönem geçirdi. belki ispanyol futbolunun kendisine daha uygun olduğundandır bilmiyorum. ferrari konusunda mehmet demirkol haklı ama coloccini kumaşı sağlam bir oyuncu. çok yönlü, teknik, boyu kısa ama zıplaması güçlü. benim sevdiğim bir spor yazarı ama coloccini konusunda daha farklı düşünüyorum.

Coloccini geliyor !..

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

Kaynak , LigTV

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58498

yönetimden bir kac kisi, hafta sonu dortmund sehrinde zidan icin görüsmelerini sürdürdü, ancak dortmund takimi satmak istemediklerini acikladi. zidan transferi sürpriz olacakdi, ama olmadi iste.

coloccini büyük bir ihtimal ile ilerleyen günlerde imza atip kampa katilacak, tabi nonda gitse hersey daha rahat olacak.

Alıntı

Tribundergi

Deniz Mehmet Demirkol mantıklı yorumlar yapar herkes Keıtayı yerden yere vururken adam öve öve bitirimedi yani Galatasaraya karşı bir yazar degil Ömer Üründülde öyle Demirkol öyle dediyse vardır bir bildigi

Ya bende böyle yorum yapmak istemem ama gerçekten Collociniye vasat altı demek çok yanlı bir tutumdur açıkçası.

yönetimden bir kac kisi, hafta sonu dortmund sehrinde zidan icin görüsmelerini sürdürdü, ancak dortmund takimi satmak istemediklerini acikladi. zidan transferi sürpriz olacakdi, ama olmadi iste.

coloccini büyük bir ihtimal ile ilerleyen günlerde imza atip kampa katilacak, tabi nonda gitse hersey daha rahat olacak.

Alıntı

Nerden alinti?

Demirkol'a sorsan Bilica süperdir. bu adam futboldan anlamıyor. televziyonlarda izlediğim kimse futbol üzerine çok bilgili değil.

mehmet demirkol televizyonda çıkan sor yazarlarından futbol bilgisine en çok güvendiğim isimdir ama coloccini konusunda aynı fikirde değilim ben de kendisiyle.

ayrıca bilica kadar "balon" bir oyuncu yok. lugano'nun yarısı etmez, fenerbahçe çok çekecek ondan bu sene.

Coloccini geliyor !..

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

Kaynak , LigTV

milan da var oynadığı takımlar arasında ;)

ama ben adnan polat'ın böyle bir açıklama yaptığına inanmıyorum. :)

Defansın her bölgesinde oynuyor. Tam aradığımız adam. Bizim de artık bir çakma Puyol'umuz olur. Gelirse çok yararlı olur.

Tüh ya basına yansıdığına göre kesin gelmeyecek o zaman :(

Demirkol' a sorsan Bilica süperdir. Demirkol' u hiç sevmem. Fenerlidir.

Defansın her bölgesinde oynuyor. Tam aradığımız adam. Bizim de artık bir çakma Puyol'umuz olur. Gelirse çok yararlı olur.

Kesinlikle katılıyorum Puola çok benziyor stili oldukça greif bir oyuncu çabukluğuyla defanstaki hantallığıda kapatacaktır..

Gelirse harika ötesi birşey olur.İnşallah yalan değildir.

Coloccini geliyor !..

Kaynak , LigTV

hocam eminsin dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt