# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Aha burda yaziyor:

if any, clubs are likely to match his £70,000 a week. Galatasaray, though, have already made a £4m bid.

Galatasaray bonservise 4 milyon pound onermis, ve 70 000 haftata aliyor zaten bu oyuncu.

Coloccini geliyor !..

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

Kaynak , LigTV

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58498

Ligtv'nin su haberlerine de sinir oluyorum. Belirtildi, ifade edildi, soylendi. Kim belirtti kardesim, acik acik yazin oraya.

Turkiye kac % vergi odeniyor ki, iHollandada 50% ye yakin.

Senede 2.5 onersek gelir bence.

Saglam bir Emre Güngör, Servet'i yedek birakir. Ugur - Emre G - Coloccini - Hakan. Dash gibi defansimiz olur.

Üstüne Emre Colagi ilk 11'e monte edebilirsek, tadindan yenmez valla.

Aha burda yaziyor:

if any, clubs are likely to match his £70,000 a week. Galatasaray, though, have already made a £4m bid.

Galatasaray bonservise 4 milyon pound onermis, ve 70 000 haftata aliyor zaten bu oyuncu.

dediğim gibi yarısı vergi. ;)

haftada 70.000 pound yılda 4 milyon euro'ya yakın bir para yapıyor. yarısı vergi, kaldı 2M euro.

Türkiyede futbolcuya vergi 0 diye biliyorum ben

F.Meira içinde öyle diyorduk:D ama ben Coloccininin beklentilerimizi karsılıyıcagını düşünüyorum

meira'yla coloccini aslında biraz benzer oyuncular çok yönlülükleri oyun kurma becerileri açısından ama meira'nın hantal olmayanı diyebiliriz. boyu 1.83 ama hava toplarında meira'dan daha etkili bile diyebiliriz. bence de beklentilerimizi karşılayacaktır.

Aha burda yaziyor:

Bende onu dedim zaten.Sen yıllık 4 m alacağını söylemiştin.!

Türkiye'de futbolcular %15 gelir vergisi ödüyorlar.Ama yabancılar için bu geçerli mi,bilmiyorum.

Adnan Polat gercekten bu aciklamayi yaptiysa zaten Coloccini Galatasarayli bundan böyle.

Adnan Polat'in bunlari diyecegini hic zannetmiyorum, daha dogrusu, ihtimal bile vermiyorum..

Ligtv'nin geçen sene yaptığı bütün haberler doğruydu.Onun için ben bu kadar heveslendim.

İnşallah doğrudur ya bence bu adam gelırse sorun kalmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt