# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

acıklama onun agzından duydunuzmu:D

Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard ve yönetici Haldun Üstünel, bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak transferleri değerlendirdiler.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Üstünel, "Hocamızla takımın son durumunu ve yapılacak transferleri değerlendirdik. Biri savunmacı ve bir orta saha daha alarak transferi kapatmak istiyoruz. Aklımızda bazı isimler var. Kısa sürede bu transferleri sonuçlandırmak için çabalıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal

Goal bana göre güvenilir bir sitedir :)

Goal haberi alıntı yapıyor..İstihbarat degil..Hemen bu haberlere bel baglamayın..

Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard ve yönetici Haldun Üstünel, bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak transferleri değerlendirdiler.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Üstünel, "Hocamızla takımın son durumunu ve yapılacak transferleri değerlendirdik. Biri savunmacı ve bir orta saha daha alarak transferi kapatmak istiyoruz. Aklımızda bazı isimler var. Kısa sürede bu transferleri sonuçlandırmak için çabalıyoruz" şeklinde konuştu.

bu üstünel bızım üstünel olamaya bılır pek güvenmıyorum ben bu sıtelere üstünelın agzından duymadan ınanmam

Goal.com bağlı bulunduğu coğrafyada çıkan haberleri derleyerek haber yapıyor. Mevcut konuyuda sanırım medyadan bir yerden aldılar.Ya da uydurdular. Güveninirliği bakımından birşey diyemeyeceğim zira diğer medyaların aynası gibi çalışıyorlar.

Belki ama büyük bir ihtimalle böyle bir açıklama yapılmıştır..

Bir defans bir orta saha alınırsa ve bu oyuncular kaliteli olursa artık gerisini siz düşünün hayal ediyorum da UEFA kupası çok yakın:D

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır İngiltere'deydim. Coloccini duyumları orada da var, sağda solda konuşuluyor. Dünya basınına da düşmüş durumda...

Emre Çolak böyle giderse formayı kapar.Bir Defans yeter sanırım bize.Baskalarının değilde bizim gençlerimize güvenelim.Yaser ve Emre bugünkü maçta mükemmele yakınlar.

Emre Çolak böyle giderse formayı kapar.Bir Defans yeter sanırım bize.Baskalarının değilde bizim gençlerimize güvenelim.Yaser ve Emre bugünkü maçta mükemmele yakınlar.

kapmayı bırak bence aldı bile.emre ve serdar bugün harikaydı.yaserinde hakkını yemeyelim gayet iyiydi.ben şahsen emre çolağı gördükten sonra o.saha için transfer istemiyorum.alsınlar collociniyi tamamdır

Haldun üstünel adam alacaz lafına inanmayın..Ha belki alırız ama öyle laf dedigine inanmıyorum..

Başkan divanda adam almayacaz gibisinden konuşdu...Gstvde izledim..

Ben yasa filan bakmiyorum..Türkiye´de de bu yaklasim degismeli...

Yaptigi katkiya ve yetenegine bakacaksin sadece...

Oynanan maclarda gördük ki, Emre yasina ragmen sorumluluk alabiliyor ve topu cok iyi kullaniyor.Pas hatasi yapmiyor, oyunu yönlendiriyor, kosuyor ve adam eksiltiyor...

Orta sahada bu yükü kaldirabilir diye düsünüyorum...

Avrupa´da 17 yasinda oyuncu oynuyor da, bizde neden yasa takiliyor?Adam oynuyorsa oynatacaksin..Gördügüm kadariyla da Emre suana kadar takimda en güzel futbolu oynuyor...Bence güvenmeliyiz...

Bu adam 4-3-3 e uygundur ne alakası var adam defans diyenler olabilir kısa bir açıklama getireyim:Bu sistemde en büyük etkenlerden biri defanstan pasla düzgün çıkabilme ayak tekniği yüksek oyunculara sahip olabilmedir bizim defansımız aşırı düz topla çıkarken sorunlar yaşarız geri dönüşlerde de ileride 3 adam kalacağı için sorunlar yaşarız bunun için defansın ortasında topla iyi çıkabilen bir adam lazım.Bunu iyi uygulayabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt