# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Coloccini transferi gerçekleşirse gerçekten muhteşem olur...tam aradığımız adam ayrıca arjantinli vatandaşı leo franco ilede çok uyumlu olurlar...beğenmiyen arkadaşlarada sadece gülüyorum :D kariyerini biraz araştırsınlar...luganoyu övüp colocciniyi kötülemek futbol cahilliğidir!

ScoutGS'ye göre stoper transferi yapılmayacakmış .

Coloccini transferi gerçekleşirse gerçekten muhteşem olur...tam aradığımız adam ayrıca arjantinli vatandaşı leo franco ilede çok uyumlu olurlar...beğenmiyen arkadaşlarada sadece gülüyorum :D kariyerini biraz araştırsınlar...luganoyu övüp colocciniyi kötülemek futbol cahilliğidir!

İşte ben bunu alkışlarım...

eğer bu takıma stoper transferi yapılmazsa kediye ciğer emanet etmiş oluruz bu kadar güzel bir kadro kur ancak 2 yer yüzünden canın sıkılsın birşeyi yaptınmı tam yapacaksınki herşey güzel olsun inşallah yönetimde bizim gibi düşünüyordur:rolleyes:

eğer bu takıma stoper transferi yapılmazsa kediye ciğer emanet etmiş oluruz bu kadar güzel bir kadro kur ancak 2 yer yüzünden canın sıkılsın birşeyi yaptınmı tam yapacaksınki herşey güzel olsun inşallah yönetimde bizim gibi düşünüyordur:rolleyes:

yönetimin değil rijkaard'ın bizim gibi düşünmesi gerekiyor:)

farketmez biri düşünsünde kim olursa olsun sabri bile olsa farketmez yani:D:D:D

coloccini transferi gerçekleşirse gerçekten muhteşem olur...tam aradığımız adam ayrıca arjantinli vatandaşı leo franco ilede çok uyumlu olurlar...beğenmiyen arkadaşlarada sadece gülüyorum :d kariyerini biraz araştırsınlar...luganoyu övüp colocciniyi kötülemek futbol cahilliğidir!

:007::007::007::007::007::007:

renkdaşlar..iyi hoş gelcek adamlar tartışıyozda..şu takıma ne zaman destek oluncak onu neden konuşmuyoz.kaç kişi forma aldı biri söylesin.şu konuda ezikler gibi olabilcezmi acaba bunu çok merak ediyorum.şunuda biliyorum o aslantepe stadı bitince isterse ronaldinho gelsin en fazla 30.000 kişiye oynarız.baksana taraftarımıza kimseyi beğenmez oldu.lukunkuya sevinenler şimdi coloccini gibi adamı beğenmiyor:(:rolleyes:

Bence takıma bie stoperden ziyade bir sağ bek gereklidir...

4 tane stoper var arkadaşlar bana kalırsa bu sezon için yeterli ve sabredebilmeliyiz...

Servet-Gökan 2 lisiyle bence sezon gayet iyi bir şekilde geçer...

isterse 20 gol atsın bir kere adı çıktı adı çıkacağına canı çıksın insanın ama hakediyo da adı çıkmasına korkuyorum serbest vuruşta topun başına elano geçsin bu sinirlenir gider evinden terlik getirir adamın başına atar trübine yollar topu adamın bize garezi var bikere bi insan 100 topun 99 unu tribüne atarmı tebrik etmek lazım çok büyük bir istikrar:D:D:D:D

bugun fanatikte yazan aurello gs de ama şöle bir durum Haldun Üstünel gizli yapıyor kim ne yapıyorsa basın bu yıl pek bilemedi transferleri

Vallah ,COLLOCINI begenmeyenler ,kesin forma almayanlar,el verirsin, kolunu isterler ,hey buyuk taraftar ,unutma ki sen ,ali lukunku ,diye bir oyuncu ya sahiptin;)

4 tane stoper var arkadaşlar bana kalırsa bu sezon için yeterli ve sabredebilmeliyiz...

coloccini bekte oynuyor ihtiyac oldugunda stoperde de oynar

renkdaş coloccini bildiğim kadarıyla sağ bekte oynuyo.ama uğur sağ bek coloccini ile servet tandem oynadımı tadından yenmez bee:D:D

Uğur ne zaman hazır durama gelecek?

Sakanlığı nüksedebilir mi?

Sabriye kalmayalımö gene:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt