# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Türkspora inanmıyoruz ama gelemez diye de birşey yok. İnşallah gelir.:D:D

turkspor bu gece coloccini şu sebepten gelemiyor diye açıklama yapar 1 saat sonra coloccini Galatasaray'da yazar resmi sitede :D

aslında stoperi süper ligde de bulabiliriz...

ankaragücündeki herique dos santos tam bize göre...

hırçın ve teknik bir defans... coloccini gibi...

bilicadan daha kaliteli...

coloccını gelırmı sızce herkes GS da dıyor anlamadım bu ısı :allaalla6vr:

Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.

Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen Fabricio Coloccini'yi istedi.

Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray'ın defansta çektiği soruna çare olacak.

27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.

Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.

Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini'yi de başkan Polat'ın ifadesi ile Okazyon olarak bitirmeye çalışıyor..

Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..

KAYNAK:https://spor.mynet.com/haber/galatasarayda-surpriz-isim/15661

Relégué en Championship et à la peine financièrement, les Magpies se doivent de baisser leur masse salariale. Du coup, Mike Ashley, le président du club, a mis en vente ses plus gros salaires. Le site internet du Guardian révèle une bonne dizaine de noms, parmi lesquels Obafemi Martins et Fabricio Coloccini. Wolfsburg, Séville et Lyon ont déjà tenté une approche pour le Nigérian, touché à l'aine, tandis que Newcastle a déjà reçu une offre de Galatasaray (environ 5 millions d'euros) pour le défenseur argentin.

transfermarkette söyle bi haber var:confused:

Relégué en Championship et à la peine financièrement, les Magpies se doivent de baisser leur masse salariale. Du coup, Mike Ashley, le président du club, a mis en vente ses plus gros salaires. Le site internet du Guardian révèle une bonne dizaine de noms, parmi lesquels Obafemi Martins et Fabricio Coloccini. Wolfsburg, Séville et Lyon ont déjà tenté une approche pour le Nigérian, touché à l'aine, tandis que Newcastle a déjà reçu une offre de Galatasaray (environ 5 millions d'euros) pour le défenseur argentin.

çeviriverseydin ya Muratım:)

google translate der ki:

Bu Şampiyonası ve mali ceza küme, bu Magpies ve bordro alt gerekir. Birden Mike Ashley, kulübün başkanı, en büyük maaş sattı. The Guardian web sitesine Obafemi Martins ve Fabricio Coloccini de dahil olmak üzere bir düzine adlar, ortaya çıkarır. Süre Newcastle zaten Galatasaray bir teklifi Arjantin defans için (yaklaşık 5 milyon avro) aldı Wolfsburg, Sevilla ve Lyon zaten olan Nijerya, bu kasık vuruldu bir yaklaşım denedi.

Şampiyona ve Peine financièrement oy için, doivent LES Magpie kendi ücret baisser olduğunu. Du darbe Mike Ashley, le cumhurbaşkanı DU kulüp, vente SES artı Gros oda tr yanlış. Le sitesi İnternet DU Guardian noms iyi bir dizaine ortaya, Parma Obafemi Martins ve Fabricio Coloccini lesquels. Wolfsburg, Sevilla ve Lyon dökmek LE défenseur argentin ONT Déjà une approche LE Nijerya, Touche à l'aine, bir art arda dizili olduğu Newcastle zaten (environ 5 Milyon d'avro) Galatasaray bir teklifi aldı dökmek deneyin.

googledan çevirdim pek birşeye benzemedi ama idare et :D

google translate der ki:

Bu Şampiyonası ve mali ceza küme, bu Magpies ve bordro alt gerekir. Birden Mike Ashley, kulübün başkanı, en büyük maaş sattı. The Guardian web sitesine Obafemi Martins ve Fabricio Coloccini de dahil olmak üzere bir düzine adlar, ortaya çıkarır. Süre Newcastle zaten Galatasaray bir teklifi Arjantin defans için (yaklaşık 5 milyon avro) aldı Wolfsburg, Sevilla ve Lyon zaten olan Nijerya, bu kasık vuruldu bir yaklaşım denedi.

Böyle romence ingilizcesi gibi cevirdigi için cevirtmedim:D

ama az cok anladıgımız martins ve colocciniden iyi para kazanmak istiyorlarmıs martins gitti zaten sıra o zaman coloccinide hadi insallah

google translate der ki:

Hiç çevirmeseydin daha iyiydi :2aloh1:

Bu ismin bu kadar konuşulması yalan olduğunu açıklıyor.

Baika isimlere yönelme vakti geldi.

kısacası biz 5 milyon teklif etmişiz tek anladığım bu :D

galiba o bende daha fazla anlamadım kasık falan yazıyodu bi ara ne oluyo lan dedim :D:D:D

newcastle'nin yüksek ücretleri nedeniyle martins ve coloccini elden cıkarması bekleniyor. Galatasaray'da yaklaşık 5 milyon euro önermiş.

newcastle'nin yüksek ücretleri nedeniyle martins ve coloccini elden cıkarması bekleniyor. Galatasaray'da yaklaşık 5 milyon euro önermiş.

gerçi bizim de yüksek ücret vermeye zeval kalırmı o bilinmez ama korkmuyorda değilim yani gelen oyuncular en az 2.5 para ile geliyo yabancılar inşallah sene içinde bi sıkıntı olmaz leeds united de böyle yapmıştı bir zamanlar sonra ödeyemedi hepsi gitti ama ben yönetime güveniyorum garantileri olmasa o paraları vermezler hayırlısı bakalım:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt