# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Birisi Turkspor'un yorum kısmına bunları yazmış ve açıkcası bana da çok mantıklı geldi,sizce?

Alıntıdır;

sn. editör mehmet topalın ispanyadan bi takıma satıldığı söyleniyor.büyük ihtimalle sevilla.ve m.topalın şu anda sakatlığı falanda yokmuş.avrupa maçlarında bilerek oynatılmıyor ki yeni takımının avrupa maçlarında oynatılsın.aslında bana mantıklı geldi.aurelioyu da topalın yerine düşünüyorlar herhalde.topalı iyi bi paraya satıp defans ve alternatif forvet transferlerini de bitirmeleri mantıklı gibi geliyor.sizce böyle bişey var mı?

Böyle bişeyin oldugunu zannetmiyorum ama aurelioyu alırsak tamamen stratejik bi transfer olur seneye en az 10 mn € satılır topal(topalı bu paraya satamıosak ahmaklık olur)

Aslında o kadar Barcelonaya ve eski Rijkaard öğrencilerine takmıştık bir ara ama anlaşılan hiç gündemimizde olmamış, Marquezle bir değişiklik yaparlar mı bilemem tabiki bu kadar istek varken:D Ya daha iyi oyuncu olduğuna inanıyorum ama Coloccini biz de daha verimli bir oyuncu olabilir gibi geliyor bana.

Elano transferinden önce bana deco+marquezi alcakmısız gibi bişeyler seziyordum bana aynen hagi+popescu ikilisini hatırlatıyordu bu ikili deco olmadı ama farklı pencerelerden bakarsak elano daha hayırlı gibi duruyor oynamadan bişey diyemeyiz marquezde olmasa coloccini aynen o tarz bi etki yaratabilir bende

Millet dicek fakir fukara edebiyatı yapıyoruz,Coloccini'yi alacak para zaten var :D ki ondan daha iyisi gelecek içime öyle doğuyor,Barcelona kıyağı görebiliriz Milito gelebilir.

Müdür Elano haberi dolandığında 5-6 saat sonra açıklandı,Coloccini bu kadar dile düşüp 1.5 gündür ses yoksa bu transfer balon haberdir bence!

Coloccini daha da geçmişi olan bir haber hatta, 1 ay filan oldu galiba ingiliz sitelerinde de yer aldığı, hiç yöntemi değil Haldun Üstünelin ama bu sefer bir değişiklik te fena olmazdı:D

aurelıo yu yaşı geçmiş artık sakat üstelik orta sahada bir sürü oyuncu var ayhan,barış,serdar,emre alternatif oyuncular iyi yedek olurlar. Arda,elano ve m.topal varken aurelıo ya gerek yok,forvet te baros un alternatıfı serkan çalık olabilirdi ama sakatlıktan kurulamadı, sağ beke coloccini alınmalı sabri yle olmaz bu iş

Topal kaç yaşında,Aurelio kaç yaşında yanlış politika!

Aslında Topal satılırsa Aurelio ile kısa vadede Murat Ceylan'ı alarakta uzun vadede o bölgeyi kapatmış oluruz,ordan gelen parayla da defans+genç bir forvet de alınır,Ufuk+Sezer'de takas+bir miktar parayla alındı mı alın size bol alternatifli kaliteli bir takım..Vay be ne senaryo yazdım 2 dakikada :)

Millet dicek fakir fukara edebiyatı yapıyoruz,Coloccini'yi alacak para zaten var :D ki ondan daha iyisi gelecek içime öyle doğuyor,Barcelona kıyağı görebiliriz Milito gelebilir.

İsmini bile anmak istemiyorum ihtimali kaldırır diye:D öyle bir ihtimal olabilir mi ne dersin? Ama 10 milyondan aşağı da olmaz heralde, gerçi bu fiyata da değmeyecek bir adam değil.

iddaa'dan 1'e 2 milyon euro veren kupon yaparim, 5 kisi toplanip 1'er lira koyariz transfer gerceklesir :tiphat:

Ben Hayri aga'nın bu nacizane fikrine katılıyorum...

Not:Ak sakallı tüyoları alınır.

Aslında Topal satılırsa Aurelio ile kısa vadede Murat Ceylan'ı alarakta uzun vadede o bölgeyi kapatmış oluruz,ordan gelen parayla da defans+genç bir forvet de alınır,Ufuk+Sezer'de takas+bir miktar parayla alındı mı alın size bol alternatifli kaliteli bir takım..Vay be ne senaryo yazdım 2 dakikada :)

Topal ikisinden de gayet farklı yapıda bir oyuncu, iyi bir teknik ekip ve çalışmayla tek defansif orta saha olarak tüm yükü kaldıracak seviyeye gelir ama ne Aurelio ne de Murat bu özelliklerde değil bence. Ancak Sarp Topalın yedeği olabilir özelliklerine baktığımız zaman.

Veriyorum sayısal numaralarını(7 9 10 11 15 19) BU numaralara bu sene çok kazandırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt