# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Birde volkan yolun açık olsun yazmış..Oda FOS çıktı..Keske gitse ama;)

Basından aldıgı haberleri kendi bilgisimiş gibi haber yapıyor..Millet inanıyor..

Son Dakika: Coloccini GALATASARAY`da!

Gönderilme: 13:27, 11 Ağustos 2009 # Galatasaray | Karışık # Okunma: 2668

Az önce aldığımız son dakika haberiyle Arjantin`li Fabricio Coloccini`nin Galatasaray`a transfer olduğunu öğrenmiş bulunuyor.

Ancak sağlık testlerinden geçecek olan Coloccini, bu testlerin sonuçlarına göre Galatasaray`a katılacağı belirtiliyor.

Daha detaylı bilgileri, ulaştıkça buradan yayınlayacağım...

Daha detaylı bilgiler az sonra bu blog`da!

Edit: blogdan yorum: Başlıktaki görsel henüz resmi web sitede yayınlanmamıştır ancak çalışmalar sonucu ulaşılmıştır.

+ https://www.avrupafatihi.com/tag/coloccini-galatasarayda/

Adamin en altta, cep telefon numarasi var. eger bu bilgi yanlis cikarsa, vay haline :D:

yalanda olsa bi hareketlenme var hayırlısı bakalım ama içime doğuyo cidden coloccini :D

mustafa çağrı güven'in amaçsızca eğlendiği bir yer burası

:D:D

diğer haberlere bakın ciddiyetini anlarsınız

bu mesajıma alıntı yaptım

sitede sabah mustafa çağrının altında ustafa çağrı güven'in amaçsızca eğlendiği bir yer burası yazıyordu şimdi değiştirmiş :D

siteye bakın ya cidi bir haber bulamazsınız uğraşmaya değmez tahminim 11-12 yaşında felandır

Hahahaha, yorum yazdim bloguna, telefon numaran var, kendine baya güveniyorsun diye. Simdiyse hemen sillmis :D :D :D yani kendine güvenmiyor eleman.

Burasi Galatasaray Transfer Forumu buraya angut.com dan alintilar getirmeyin ne meraklisinis angut.coma ben anlamiyorum

şimdi bu ezikler collocini fenere gelse süper olur diyolar yaa :) biz alırsakk zaten sıradan ikinci lige düşmüş bi kulübün futbolcusu falan derler bla bla bla :D

bknz:elano :D

Arkadaşlar Coloccini için sponsor aramaya gerek yok,makarna firması sponsorluk edebilir o makarna saçlı güçlü adam için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt