# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Peki bir soru daha, burda hakkında dönen geyikleri kim iletti sana?

yaa bende mi girsem şu blog işine mutafa para falan kazanıyormusun böyle ck kişi sitene girdiği zaman??

son mesaj;

inandırma çabası olduğunu kimse söylemedi. laf edecek olan da bana bir şekilde ulaşır öyle eder.

sevdiğimiz renkler uğruna bilgi paylaşımı yaptık, beğenmeyen de takip etmesin artık, boş yere de can sıkmanın anlamı yok.

Bir soru daha, Coloccini'nin ispanyolca konuştuğunu duyabilecek kadar yaklaşan tanıdıkların bir kare fotoğraf alamamışlar mı?

yaa bende mi girsem şu blog işine mutafa para falan kazanıyormusun böyle ck kişi sitene girdiği zaman??

feci kazanıyorum blogda reklam kaynıyo :) siteye gelen her kişi ortalama 10 sayfa dolaşsa

10 * 0.01 = 0.1 lira.

ortalama günde en az 3-4 bin kişi >> 0.1 * 4000 = 400 ;)

İstanbul'da olduğunu iddia ediyorsun fakat basının haberi yok öyle mi :D,kendini ele veriyorsun ve komik duruma düşüyorsun.

colo haldun üstünelle geldiyse ingilizce konuşur :) Haldun abi ispanyolca bilmiyor galiba...

Üç kuruş için traş tatava,yaşından başından utan dicem bütün medya kolpa bir de sen kolpa ol ne yazar.

ispanyolcayı kimle konuşuyor yanında kim var

adam ingiltereden gelmek yerine niçin berlinden geliyor :D

ben baktım istanbula 2:30da berlinden uçak felan gelmemiş

git onu da sen öğren o zaman mustafa naim ;)

Şu an nerdeki colo...Hemen çadır kuralım otelinin önüne?

Ya bide senin arkadaşlar colo diye bu arkadaşı görmüş olmasınlar kendisi eski topçudur...

valderama.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt